Hlavní obsah

Správné křeslo umocní pocit pohody

Právo, Karolina Černá

Hravá, otočná i houpací křesla si užijí děti ve svých pokojích, útulný ušák s podnožkou podpoří klid a relaxaci v obývacím pokoji. Do pracovny vybereme kancelářské křeslo, jídelní stůl obklopíme křesílky židlového typu.

Foto: Ikea

Miniaturní forma dospělého křesla Strandmon umožňuje ratolestem sedět a relaxovat bok po boku s rodiči a přitom být ve svém světě. Cena 2990 Kč.

Článek

Při nákupu vybíráme nejen podle ceny a designu, ale hlavně podle stability kovové či masivní dřevěné konstrukce.

Stranou nesmí zůstat ani kvalita zpracování anatomicky tvarovaného sedáku, opěráku i područek.

Komfort sezení násobí jakost výplní, které mohou být ze studené nebo paměťové pěny. Trendem jsou snadno vyměnitelné potahy či polstrování. Elegantně působí čalouněný sedací nábytek, v módě je umělá (eko) kůže.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související články

Komody jsou užitečné solitéry

Komoda je specifický kus nábytku. Poskytuje praktické úložné prostory, ale zároveň je i vysoce ceněným solitérem. V interiéru funguje jako dominantní,...

Každá žena ocení toaletní stolek

Toaletní stolek je královstvím dámy, která o sebe pečuje. Jde o elegantní a zároveň praktický solitér, jenž má zásuvky, přihrádky, a hlavně velké zrcadlo. Žena...

Výběr článků

Načítám