Hlavní obsah

Prvky inspirované balonky dodají interiéru slavnostní atmosféru po celý rok

Novinky, tnk

Létající balony i nafukovací balonky coby inspirace pro design jsou hravým zpestřením, které dodá dětským i obývacím pokojům slavnostní atmosféru a připomenou oslavy, prázdniny a volný čas. Prostor pak bude působit veselým dojmem a díky barevnosti balonků a balonů se také rozzáří jako duha.

Foto: Candle a Cake, Viadurini

Balonky působí hravým a veselým dojmem.

Článek

Motiv balonků i balonů je ideální hlavně do dětských pokojů, které mohou hýřit barvami. Tyto kousky v dětech podnítí chuť cestovat a prostoru dodají dobrodružnou atmosféru.

Výhodou tohoto motivu je, že na rozdíl od pohádkových si je mohou dospívající ponechat v pokojích i do pozdějšího věku, aniž by interiér působil dětinsky a sentimentálně.

Foto: Nedgis, Design Shanghai

Tyto kousky jsou hodně dekorativní a prostor barevně oživí.

Foto: Lights4fun, Ksl living

Volte ideálně jasné a zářivé barvy balonků, které upoutají pozornost.

Tento motiv je ideální i pro oslavy a večírky. Nemusí jít ale jen o klasické nafukovací balonky, volit můžete i světelné řetězy inspirované létajícími balony nebo látkové sedací balony, ideálně v různých pestrých barvách.

Ti, kdo chtějí jít s trendy, mohou sáhnout po baloncích v pastelových barvách. Hitem v interiéru je hlavně mint barva, neboli mátově zelená. Tu pak můžete dobře kombinovat se starorůžovou, blankytně modrou nebo šedavou. Docílíte tak sladěného interiéru.

Foto: Lights4fun, TakaTomo

Jde o ideální motiv do dětských pokojů.

Foto: Yorkshire Fabric Shop, Postcards Home

Motivy balonků na textiliích promění kuchyně i obývací pokoje v zábavné prostředí.

Nebojte se tento motiv uplatnit i na textiliích, třeba klidně na těch kuchyňských. Prostírání, chňapky, utěrky i látkové ubrousky s balonky a balony dodají místnosti hravou a veselou atmosféru a zpestří servírování všech moučníků a sladkých jídel obecně.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Mějte ale na paměti, že jde spíš o uklidňující a hravý motiv. Ti, kdo chtějí pokojům dodat víc na dramatičnosti, mohou uplatnit spíš kousky inspirované Jurským parkem a dinosaury.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám