Hlavní obsah

Originální květináče mohou mít podobu dopravních prostředků, rádií nebo zvířat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Drtivá většina funkčních prvků v našich domácnostech už dnes může mít i hravou a originální podobu. Proč tedy nepopustit uzdu fantazii a nenechat prostor zkrášlit například zajímavými květináči, které interiér nebo exteriér promění ve fantaskní podívanou?

Foto: Yellow Octopus, Ella James

Pobaví květináče coby figurky ze známé stavebnice nebo kousky s motivy zvířat.

Článek

Podobný typ květináčů si bezpochyby oblíbí hlavně děti a všichni ti, kdo mají rádi změnu a originalitu.

Květináč lze ostatně vytvořit i z mnoha už nepotřebných objektů. Stačí, aby do nich bylo možné umístit rostlinu a aby byly odolné proti vodě.

Foto: Ella James, Red Candy

Nechte rostliny růst v nádobách, které jako květináče na první pohled nevypadají.

Květináče s hravými zvířecími motivy v interiéru poslouží i jako dekorativní sošky. Prostor můžete díky nim proměnit i v pomyslnou zoologickou zahradu.

Foto: Yellow Octopus

Dekorativní květináče ve tvaru zvířat dodají dětským pokojům na zajímavosti.

Pobaví i květináče na nožkách, které budou lehce připomínat chaloupku na muří nožce. Interiérům takové kousky dodají fantaskní nádech a budou bezesporu vybízet k fantazírování.

Foto: Red Candy

Květináče na zvířecích nožkách vypadají jako z pohádky.

Do typických chlapeckých pokojů bezpochyby zapadnou kousky inspirované dopravními prostředky. Autíčka, autobusy, letadla nebo lodě coby květináče mohou pomoci děti motivovat k péči o rostliny, podobně jako třeba hravé jídelní talíře ke zdravému stravování.

Foto: Red Candy

Děti si zamilují květináče inspirované různými dopravními prostředky.

Věnovat pozornost detailům se nepochybně vyplatí. Interiér pak bude působit hravým a nevšedním dojmem a hosté na něj jen tak nezapomenou.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám