Hlavní obsah

Nevšední stojany na víno vyvolávají dojem, že lahve v nich levitují

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud si chcete zpestřit romantickou večeři se sklenkou vína, zkuste jídelní stůl nebo bar dekorovat nevšedními stojany na víno. Lahve v nich vypadají, jako by levitovaly. Ve skutečnosti jsou stojany navrženy tak, aby lahev pevně svíraly za hrdlo a její váhu dobře udržely.

Foto: Cool Gift (2x), Yellow Octopus

Netradiční stojany na lahve zpestří stolování a stanou se tématem pro první večerní konverzaci.

Článek

Lahve s hrdlem omotaným řetězem nebo provazem umístěné naležato nad stolovou deskou patří k nejzajímavějším dekoracím, které je možné sehnat.

Oka řetězů jsou k sobě pevně svařena, lahev tak nemůže vyklouznout. Designové kousky s provazem v sobě zase obsahují pevný drát, který také zaručí, že lahve zůstanou tam, kde mají.

Foto: Cool Gift

Lahve svázané řetězy, které vypadají jakoby levitovaly mouhou být žádaným zpestřením v barech a hospodách.

Tyto kousky jsou nápaditou dekorací, která bezpochyby upoutá. Uplatní se proto i v minimalisticky zařízených interiérech a v místnostech, které jinak působí celkem všedním dojmem.

Foto: DaWanda

Rustikálnější držák na lahve zapadne do interiérů zařízených v přírodním stylu.

Pokud chcete dojem z těchto stojanů ještě podtrhnout a rádi byste v interiéru uplatnili ještě další kousky v podobném stylu, které vypadají jako z kouzelníkovy dílny, vsaďte na neviditelné police na knihy.

Obálku první knihy, kterou na takovou polici připevníte, umístíte na malé háčky na její spodní části. Další knihy na ni pak navrstvíte.

Foto: Design3000.de

Minimalistické stojany na lahve nebudou rušit celkový dojem ze stolování.

Magickou atmosféru v interiéru můžete navodit i pomocí barev. Ideální je volit tóny fialové barvy, která je barvou mystična, fantazie, spirituality a duchovna.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související články

Sošky kaktusů jako náhrada za živé květiny

Ne každému se daří pěstovat rostliny v bytě. Někteří lidé to prostě neumí, jiní nemají na potřebnou péči čas, někoho to jednoduše nebaví. Rostlinné dekorace...

Výběr článků

Načítám