Hlavní obsah

Nábytek a dekorace zdobené perlami jsou vhodnou volbou do dámských pokojů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud hledáte inspiraci pro zařízení dámských pokojů, pak můžete zkusit zvolit kousky, které vypadají skoro jako klasické perly. Ty symbolizují čistotu, eleganci a jsou nadčasové. Obzvláště se jejich motiv hodí do klasičtěji zařízených dámských pokojů, které tak získají noblesu a úroveň.

Foto: Nedgis, Go Modern Furniture

Nábytek inspirovaný perlami působí elegantně a nadčasově.

Článek

Inspirace stylem oblékání britské herečky Audrey Hepburnové, která proslula svou zálibou v perlových náhrdelnících, sluší nejen všem vyznavačkám elegance, ale i interiérům, které mají působit noblesně. Perly v nich rozhodně nesmí chybět.

Foto: Sweetpea a Willow, Nedgis

Osvětlení s motivy perel zapadnou do dámských pokojů.

Perly by v interiéru měly hrát roli decentních dekorací, které na sebe neupoutávají pozornost za každou cenu. Tento princip je společný pravidlům vkusného oblékání i zařizování interiérů. U obou rovněž platí, že méně je více. Držte se proto tvarové i barevné čistoty a prostoty.

Foto: Nedgis

Osvětlení s motivy perliček má hravý nádech.

Interiér můžete dekorovat kousky s detaily z perleti, které mají decentní lesk. Prostor bude díky nim působit luxusně. Zvlášť, pokud je zkombinujete se zlatou barvou a třeba sametem.

Foto: Sweetpea a Willow

Interiér doladí tematicky sladěný nábytek a dekorace.

Prim boudou hrát i křesla inspirovaná mušlemi, jež se k motivu perel báječně hodí. Obojí má elegantní organické tvary a prostor tak načichne mořskou atmosférou.

Foto: Porcelain Superstore

Odlesky perel jsou inspirací i pro obklady.

V interiéru, kde se rozhodnete uplatnit motivy perel, se neobávejte dát prostor bílé barvě. Mějte ale na paměti, že ta může v místnosti působit jak chladným, tak teplým dojmem.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám