Hlavní obsah

Motivy srdcí dodají vánočním svátkům láskyplnou a vřelou atmosféru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud chcete na Vánoce potěšit svou drahou polovičku a připravit jí romantické překvapení a atmosféru, pak můžete o svátcích uplatnit množství kousků s motivem srdcí. Ty se mohou objevit coby ozdoby na vánočních stromcích, motivy na prostírání nebo jako tvary vánočních věnců.

Foto: Ella James

Drobné vánoční dárky můžete ukrýt i do nápaditých ozdob na vánoční stromek.

Článek

Efektním překvapením se mohou stát ozdoby, do kterých je možné skrýt drobné předměty jako překvapení. Může jít přímo o motivy srdcí nebo jen o klasické koule, které je možné rozevřít nebo rozšroubovat a umístit do nich malý dárek.

Foto: Heavenly Homes and Gardens, Aurina

Večerům dodají romantickou atmosféru motivy srdcí na svícnech nebo čajová sítka ve tvaru srdcí.

Motivy srdcí dodají vánočnímu interiéru na zajímavosti. Prostor bude působit vřelým a láskyplným dojmem, což právě během setkávání se s rodinou a nejbližšími bezpochyby oceníme nejvíc.

Foto: Plant a Bloomer

Dekorativní jmenovky z recyklovaného papíru vyjádří na svátky vaše city k obdarovaným.

Pokud zvolíte kousky, které nemají vyloženě vánoční motiv, můžete nechat dekorace ve tvaru srdcí v interiéru až do Valentýna a nemusíte interiér dekorovat nadvakrát.

Foto: The British Craft House, ATMA ceramics

Dekorativní srdce z keramiky nebo kousky potažené látkou s vánočními motivy dodají svátkům vánoční atmosféru.

Motiv srdce je nejen symbolem lásky, ale i životní síly a energie obecně. V kombinaci s karmínově červenou se právě k vánočním svátkům skvěle hodí a interiéru nepochybně dodá příjemnou atmosféru.

Foto: Heavenly Homes and Gardens

Cukroví ve tvaru srdcí k Vánocům zamilovaných neodmyslitelně patří.

Pokud budete volit motiv srdcí coby vzor na povlečení, ubrusech nebo tapetách, tak nezapomeňte, že prostorné interiéry snesou rozměrnější motivy. Ve stísněnějších interiérech volte spíš drobné motivy, které nebudou prostor opticky zmenšovat.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám