Hlavní obsah

Komody jsou užitečné solitéry

Právo, Sylva Svobodová

Komoda je specifický kus nábytku. Poskytuje praktické úložné prostory, ale zároveň je i vysoce ceněným solitérem. V interiéru funguje jako dominantní, samostatně stojící kus. S ostatním vybavením je buď ve stejném stylu, nebo právě naopak. Typickým příkladem jsou starožitné komody v ryze moderním bytě.

Foto: Trachea

Na uložení drobného prádla je komoda v ložnici nezbytná. Oceníte ji v jednom stylu s ostatním nábytkem. Nechte si ji vyrobit na míru.

Článek

Kam patří komody? Můžete je umístit kamkoliv chcete a potřebujete. Důležité je najít dostatečný prostor, aby zajímavý kus nábytku vynikl a opravdu sloužil. Nabídl místo na uložení oblečení, drobných předmětů a byl snadno dostupný, při ruce.

Praktické komody se uplatní v každém interiéru

Tipy a trendy

Nejčastěji komody stojí v obývacím pokoji, ložnici, předsíni či v pracovně. Právě zde pomáhají udržet pořádek ve věcech, proto preferujte provedení přehledné a logicky rozdělené zásuvkami.

Za dvířka se schovají větší předměty, na horní desku může přijít lampa či oblíbené dekorace.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Kam chodí knihy spát

Elektronické čtečky jsou praktické, ale skutečný relax zažijeme jen s papírovou knížkou v ruce. Je totiž originální, krásná i vzácná. Proto si zaslouží...

Výběr článků

Načítám