Hlavní obsah

Hravé držáky na toaletní papír ve tvaru foťáku nebo velryby oživí každé WC

Novinky, tnk

Všichni, kdo si chtějí zpestřit běžné, nudně vypadající toalety, v nich mohou uplatnit nevšední držáky na toaletní papír. Kousky se zvířecími nebo industriálními motivy jsou efektními detaily, které dodají i obyčejné toaletě osobitého ducha.

Foto: Red Candy (2x)

Hravé ovečky coby držáky na toaletní papír ocení zejména děti.

Článek

Oblíbenými modely jsou držáky na papír ve formě hlav, ze kterých toaletní papír dostanete ústy. Děti takové kousky bezpochyby pobaví a mohou je i nenuceně motivovat začít toaletu používat dřív a v nižším věku.

Foto: Red Candy

Tváře mají místo jazyka toaletní papír, stanou se originálním zpestřením toalet.

Vtipným nápadem je i držák inspirovaný polaroidem. Ti, kdo si ho spletou, mohou být ale zklamáni. Místo fotek nabídne jen klasický toaletní papír. Ocení ho ale všichni milovníci fotografování, kteří si tak mohou svou zálibu připomínat i na toaletě.

Foto: Yellow Octopus

Místo fotek si z makety fotoaparátu můžete odebrat toaletní papír.

Pro domácnosti s malými dětmi jsou bezesporu nejvhodnější držáky inspirované zvířecí říší. Děti budou bavit třeba křečci, kočky a myši zvědavě vykukující z roličky papíru nebo motivy ryb.

Foto: Red Candy (2x)

Držáky s motivem zvířat zpestří nudné toalety.

Pokud máte interiér zařízený v minimalistickém, brutalistním nebo industriálním stylu, pak sáhněte spíš po držáku inspirovaném stavebními prvky. Koupelnu pak můžete třeba doladit i osvětlením z hasičských přístrojů nebo semaforů.

Foto: Melody Maison, Lime Lace

Držáky inspirované kohoutky a potrubím zapadnou do industriálních interiérů.

Tvořivost a originalita se při zařizování interiérů rozhodně vyplatí. Hosté budou na návštěvu v takových prostorech rádi vzpomínat. A právě detaily udělají často největší parádu. Podobně mohou zazářit i hravé držáky na zubní kartáčky.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám