Hlavní obsah

Helikoptéra v dětském pokoji dodá prostoru originální charakter

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dětské pokoje by měly obecně podněcovat kreativitu a inspirovat své obyvatele k hravému trávení volného času. Jedním z nejoblíbenějších motivů malých chlapců jsou bezpochyby letadla a helikoptéry. Pokud hledáte inspiraci na zpestření pokojíčků, tak právě motivy letadel mohou být velkým přínosem.

Foto: Dragons of Walton Street

Zmenšenina helikoptéry se stane dominantou pokojů.

Článek

Některé nábytkové kousky imitují opravdové dopravní prostředky téměř do posledního detailu. Pokud jimi vybavíte dětské herny a pokoje, vaše ratolesti budou v dospělosti bezpochyby vzpomínat na své pokojíčky, které se jim nesmazatelně zapíší do paměti.

Foto: Covet House

Nocleh v letadle je snem mnoha chlapců.

Je ale třeba počítat s tím, že takovéto designové výstřelky mají v dětských pokojích omezenou dobu použití a investice do nich jsou zpravidla celkem vysoké. Nejlevnější kousky startují zhruba na pěti tisících korun. Za opravdu propracovanou helikoptéru ale můžete dát i statisíce.

Foto: Smithers of Stamford

Do pokojů se dají umístit i originální police na knihy.

Prostory dětských pokojů můžete osvěžit i drobnými dekoracemi s motivem letadel. Oblíbené jsou zejména samolepy. Až dítě dospěje, můžete je ze stěn a hladkých povrchů jednoduše sejmout bez nutnosti je poškodit.

Foto: Ginger Ray

Girlanda s motivem letadel dodá dětským pokojům dynamiku.

Dětský pokoj se dá také zpestřit girlandami s motivy letadel. Ty dodají pokojům slavnostní atmosféru a stanou se zajímavým doplňkem při pořádání dětských oslav. Nápaditou dekorací mohou být i lustry či drobné lampičky ve tvaru letadel.

Foto: Ginger Ray, Yellow Octopus

Dětské párty zpestří pestré doplňky s motivem letadel.

Při zařizování dětských pokojů můžete sáhnout po inspiraci i do světa automobilů, nebo se nechat okouzlit kovbojským stylem života. Malí chlapci kreativně řešené prostředí bezpochyby ocení.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám