Hlavní obsah

Díky blyštivé silvestrovské výzdobě si budete i doma připadat jako ve velké společnosti

Novinky, Kristýna Křížová

Velké silvestrovské večírky nikoho letos nečekají, a tak většina z nás bude trávit oslavy jen v opravdu malé společnosti. Máme pro vás tipy, jak si díky vhodně zvoleným dekoracím můžete i ve skromném prostoru připadat jako na velkolepé párty, na kterou nezapomenete.

Foto: Ginger Ray

Při dekorování interiéru určeného k oslavám příchodu nového roku popusťte uzdu fantazii.

Článek

Velkým trendem jsou balonky s lesklými konfetami. Ty dodají interiéru párty atmosféru, aniž by byl v prostoru vytvořen nepořádek konfetami a stužkami. Když zvolíte naprosto čiré balonky, odlesky konfet v nich nejlépe vyniknou.

Foto: Ginger Ray, Candle a Cake

Velkým trendem jsou balonky s konfetami.

Při dekorování silvestrovského interiéru se držte rčení, že více je více. Mimořádně se nemusíte bát materiálů a provedení, které by jindy během roku působilo hodně kýčovitě.

Nevyhýbejte se lesklým polštářům, závěsům či přehozům. Vsaďte na metalické barvy a tóny. K silvestru neodmyslitelně patří zlatá, stříbrná, trendy je i bronzová nebo měděná.

Foto: Charlton Island

Textilie volte lesklé nebo s našitými flitry.

Právě metalické odlesky dodají punc luxusu, okázalosti a noblesy. Interiér bude díky nim působit velkolepěji než ve skutečnosti. Pokud prvky v metalických barvách zkombinujete s bílou výmalbou, světlou podlahou a použijete v interiéru velká zrcadla, pak prostor jistě na pohled i opticky zvětšíte.

Foto: Lime Lace

Tapety s flitry okamžitě dodají interiéru slavnostní atmosféru.

Rozhodně nezapomeňte na dostatek světelných dekorací. Svíčky, LED řetězy, závěsné žárovky nebo lustry připomínající svým tvarem ohňostroj dodají interiéru slavnostní atmosféru.

Foto: Ginger Ray, Garden Trading

LED řetězy ve sklenicích zpestří každou silvestrovskou party.

Velký efekt udělají i klasické závěsné disko koule nebo girlandy po celé stěně místnosti. Pokud je zkombinujete s kovovými prvky ve zlaté barvě, vytvoříte blyštivý interiér, který bude dobře vyjadřovat výjimečnost silvestrovských oslav.

Foto: Ginger Ray

Závěsné girlandy s motivem hvězd nebo sklenek šampaňského či střapců doladí interiér k dokonalosti.

Pokud chcete na silvestra v interiéru změnit jen jednu věc a nemáte čas ani chuť dekorováním trávit příliš mnoho času, pak volte světelné i papírové girlandy, které vytvoří sváteční atmosféru prakticky ihned a interiéru dodají nový rozměr.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám