Hlavní obsah

Chcete oživit strohou studovnu či pracovnu? Vsaďte na kousky s měsíčním motivem

Novinky, tnk

Přirozená družice Země - Měsíc - je bezpochyby fascinujícím vesmírným tělesem. Je velkou inspirací pro mnoho umělců, ale i designérů. Kousky, které připomínají jeho krásu, dodají na zajímavosti všem všedním interiérům. Hodí se zejména do prostor, které fungují jako studovny a pracovny.

Foto: In-es.artdesign, Ksl living

Pokud hledáte designové kousky, které ozvláštní interiér, zkuste osvětlení nebo polštáře inspirované podobou Měsíce.

Článek

Stolky s potiskem inspirovaným měsíčním povrchem se stylově hodí předně do industriálních nebo brutalistních interiérů, kterým vévodí beton, surové kovy nebo sklo. Kombinovat je můžete s lustry z hasičských přístrojů nebo s věšáky z kohoutů a betonovými vázami ve tvaru trubek.

Foto: Einrichten design

Konferenční stolek s motivem Měsíce zapadne do pánských pokojů a salonů.

Měsíční motiv je obzvlášť oblíbený jako inspirace pro vznik osvětlení. Lampy i lustry připomínající toto fascinující vesmírné těleso mají magickou atmosféru a hodí se do prostor, které mají působit trochu tajemně.

Foto: Nedgis

Venkovní osvětllení dodá exteriéru magickou atmosféru.

Luna se hodí i jako motiv na stěny pokoje a může tak zpestřit interiér jako klasická tapeta, samolep nebo třeba dekorace ve formě hodin. Takové kousky jsou rozhodně vhodným zpestřením studentských interiérů.

Foto: Koko kids, Yellow Octopus

Tapeta i hodiny s Měsícem doladí interiér k dokonalosti.

Podobná inspirace se objevuje i na textiliích. A to například na prostírání, polštářích nebo na kobercích s nízkým vlasem. Takové kousky pozvednou interiér na vyšší úroveň.

Foto: Ksl living, Circu

Koberec inspirovaný měsícem zpestří všechny studovny a pokoje dospívajících.

Prostory, které mají podněcovat touhu po poznání a studiu, můžete dekorovat nejen kousky s měsíčními motivy, ale můžete v nich uplatnit také trendy kovové organizéry.

Může se vám hodit na Seznamu:

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám