Hlavní obsah

Zhoupněte se do pohody

Právo, Sylva Svobodová

Mírné pohupování je příjemné, uklidňující a konejšivé. Milují ho miminka i dospělí. Stačí uvelebit se v zahradním křesle nebo houpací síti a upadnout do nirvány.

Foto: Hornbach (2x)

Stabilní, pevná a bezpečná houpačka se skládá z vlastní konstrukce a příjemné textilie různých barev. Lze ji umístit kamkoli na pevný a rovný podklad, pod strom i na terasu u domu. Cena 3390 Kč.

Článek

Léto nabízí báječnou příležitost dělat něco jiného než po zbytek roku: celý den být venku, zdřímnout si pod stromem a mít párty na louce.

Foto: Uashmama

Rozložte se na dece, vybalte dobroty a vychutnejte dobré víno. Snadno ho přenesete v tašce z pratelného papíru, která vypadá, jako by byla z kůže, na dotek připomíná látku, ale jde o celulózu.

Na trhu jsou krásné piknikové koše pro různý počet osob, houpačky určené pro děti, k ležení, relaxu i klasické. Vyrábějí se v jednoduchém designu, ze dřeva nebo z umělého ratanu. Některé lze sbalit pod paži, jiné jsou vhodné i na celoroční používání venku.

Křeslo ve větvích

Foto: Teek

Má hliníkovou konstrukci, je opleteno umělým ratanem (výběr z více barev). Sedák a polštáře jsou z kvalitní látky, která snese venkovní použití s výplní z rychleschnoucí pěny. Relaxační křeslo může být celoročně venku. Cena 49 090 Kč.

Pohoda v závěsném křesle

Foto: Butlers

Křeslo Baboon s područkami je jako dělané pro dny, kdy chcete plně odpočívat. Je pohodlné, materiál bavlna, polyester a dřevo. Zatížení do 100 kg, vhodné pro chráněné venkovní použití.

Schovej se ve vajíčku

Foto: Bonami

Jednoduché, moderní a nadčasové - takové je ratanové závěsné křeslo v nápaditém designu. Materiál kov, ratan, výška sedáku 57 cm.

Chcete děti zabavit?

Foto: Hornbach

Rodiče si potřebují na zahradě dáchnout a děti se stále dožadují pozornosti. A tak všichni společně oceníte jednoduchou houpačku ve tvaru kruhu, se kterou si užijí spoustu legrace. Průměr 100 cm, cena 2590 Kč, vhodné pro děti od 3 let.

Romantika ve dvou

Foto: Westwing

Strávit odpoledne v přírodě v příjemné společnosti je báječné. A když se k tomu podává dobré jídlo a pití, tak je to přímo zážitková jízda! Do tohoto piknikového koše Rose se vejdou příbory, nádobí a jídlo pro dvě osoby. Cena 1549 Kč.

Ocení děti i senioři

Foto: Teek

Typickou zahradní houpačku milují všichni, protože se na ní pohodlně a bezpečně sedí. Tato je vyrobena z tropického dřeva Roble, které roste pomalu, je tvrdé, pevné a nevadí mu dešťové kapky. Velikost 223 x 150 x 188 cm, cena 69 690 Kč.

Domeček za pár kaček

Foto: Balakryl

Děti zbožňují houpačky, schovávačky, klouzačky a lumpárničky. Dětské sestavy jsou cenově drahé, ale když se najde šikovný tatínek, vyjde to levně. Na výrobu domečku se dají použít stará prkna nebo vyřazené dřevěné palety (kus za 40 Kč).

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám