Hlavní obsah

Čím vybavit pokoj pro předškoláka

Právo, Karolina Černá

Jak zařídit pokoj předškoláka, aby se v něm cítil dobře, bezpečně a zároveň v něm podporoval představivost?

Foto: Bonami (3x)

Mám kde bydlet. Bílou postel De Eekhoorn Tipi si oblíbí nejen malé milovnice westernu. Využijí ji třeba také pro odpočinek v zimní zahradě, v létě na terase. Cena 11 999 Kč.

Článek

Vycházíme ze zájmů dítěte, které se samozřejmě mohou měnit jako aprílové počasí. Proto se vyplatí vybírat nadčasové nebo snadno nahraditelné věci. Případně ty, které si rádi přivlastní rodiče a umístí do své ložnice, do pracovny, nebo je s láskou předají někomu dalšímu.

Foto: Bonami

Bazén se hodí. V bazénku s malými balónky je pro děti skvělá zábava a nemusíme kvůli ní chodit do dětského koutku. Stačí zvolit správnou velikost podle počtu dětí. Bazénky jsou pratelné na 40 °C. Cena od 2999 Kč.

Foto: Favi

Abych se nebál. S nástěnnou lampou Rabbit při usínání není smutno. Zajíček-stínítko se nasadí na dřevěnou kostku, na které je umístěna malá lampička.

Foto: Bonami

Podporuji fantazii. Tvary a zářezy kartonových kusů puzzle Puro nabízejí spoustu možností, jaké objekty z nich vyskládat – několikapatrový dům, mlýn, robota, auto, nebo něco úplně nového? Představivosti se meze nekladou! Cena 779 Kč.

Foto: Climax

Když chci klid. Veselé motivy na interiérové rolete oživí pokoj před spaním i za přímého slunce. Tlumí světlo i hluk.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám