Hlavní obsah

Bláznivé exotické dekorace vnesou do interiéru divokou silvestrovskou náladu

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oslavy Nového roku jsou tradičně spojeny s nezřízeným veselím. Většina hostitelů, kteří silvestrovské párty pořádají, se tak snaží navodit co možná nejdivočejší atmosféru, ve které se hosté uvolní a odhodí zábrany. Pomohou k tomu i dekorace v exotickém stylu, kterým je vkusnost a uměřenost skoro na škodu.

Foto: The Contemporary Home (2x)

Polštář s názvem kočka Gatsby je inspirován proslulými večírky literární postavy. V interiéru ale uplatníte i polštáře s motivem zajímavého hmyzu nebo indiánské a karnevalové čelenky.

Článek

Kdy jindy se snese trocha toho nevkusu, než právě na Silvestra. Proměnit interiér v trochu chaotický prostor plný barev připomínajících papouščí peří jako ze show zpěváka Daniela Nekonečného se právě v tento den vyplatí. Hosté hned uvidí, že upjatost se v tomto prostoru nenosí a užijí si divokou párty.

Foto: In-Spaces, Ginger Ray, Drinkstuff

Oslava se neobejte bez lesku a třpytu. Ten do interiéru vnesou konfety, originální vývrtky i brčka s dekorativními palmičkami.

Doplňky na tento typ oslavy se vyplatí volit pokud možno jednorázové, takové, které nebudou v interiéru po zbytek roku zabírat místo a kazit dojem z dobře sladěného a vkusného interiéru.

Foto: The Contemporary Home, DaWanda

Osvětlení by mělo být co nejzářivější. Vhod přijdou glitry i výšivky.

Vhod přijdou třpytivé konfety a lampiony v metalických barvách, které můžete mezi sebou kombinovat.

Vsaďte hlavně na barvy, které symbolizují energii. Hodí se červená, oranžová a předně optimistická žlutá. Ta by měla hostům zvednout náladu.

Palmičky v drinku připomenou ohňostroj

Alkoholické i nealkoholické drinky zdobte brčky s papírovým dekorativním exotickým ovocem a různobarevnými palmičkami, které připomínají ohňostroj. Zakomponujte i prskavky, svíčky a dortové fontány.

Foto: The Oak Room, Novinky.cz

Inspirujte se exotickým ovocem i motivy oblíbeného koření.

Vhod přijdou třeba havajské věnce z živých i umělých květin, mexické slamáky, benátské masky, barvy na tělo aj. Uplatníte i bohatě vyšívané ubrusy, ubrousky s různými motivy, klasické balonky i girlandy.

Foto: Novinky.cz, Candle & Cake

Na párty servírujte exotičtější ovoce, které poslouží i jako dekorace. Interiér dekorujte i skládanými lampiony připomínajícími japonské umění z papíru.

Na silvestrovskou párty se hodí i vzory srsti exotických šelem, které jsou často k vidění hlavně v méně vkusných interiérech. Na silvestrovské párty ale do prostoru vnesou žádoucího ducha nespoutanosti. Šátky s těmito vzory můžete využít jako přehozy přes židle nebo sedačky.

Foto: Novinky

Židle zpestřete látkami v zebřím, leopardím nebo tygřím vzoru.

Při zařizování interiéru na silvestrovskou párty se výjimečně řiďte heslem „Více je lépe” a nebojte se popustit uzdu fantazii. To se vám překvapivě nejlépe povede v jinak střídmě zařízeném interiéru, ve kterém zvolené dekorace upoutají nejvíc pozornosti.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám