Hlavní obsah

Další ročník soutěže Nejlepší z realit zná své vítěze

Novinky, nes

Své vítěze zná letošní ročník prestižní soutěže Best of Realty - Nejlepší z realit. Osmičlenná odborná porota vybírala ze 37 projektů v pěti základních kategoriích.

Foto: Nejlepší z realit - Best of Realty 2015 (5x)

Rezidence Na Dlouhé v Olomouci je nejlepším rezidenčním objektem v soutěži Best of Realty - Nejlepší z realit.

Článek

O titul „Nejlepší z realit 2015” se mohly ucházet stavby dokončené na území ČR od začátku loňského roku, a to v kategoriích Rezidenční projekty, Nová administrativní centra, Obchodní centra, Hotely a Skladové a průmyslové areály.

Zvláštní cenu poroty pak obdržel projekt, který v uplynulém roce jedinečným způsobem přispěl k rozvoji českého trhu s nemovitostmi. Svou cenu „Award for Excellence“ udělila i Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí. Cenu čtenářů mediálních partnerů měla možnost udělit laická veřejnost prostřednictvím domovské stránky soutěže, a to nejlepšímu realitnímu projektu bez výběru kategorie.

Foto: Nejlepší z realit - Best of Realty 2015

Rezidence Trojské výhledy získala druhé místo.

Jako vždy byly určujícími kritérii pro posouzení kvality staveb výběr lokality, urbanistické a architektonické řešení, kvalita realizace a zejména úspěšnost na realitním trhu.

I letos nad soutěží držela odbornou záštitu Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí.

Foto: Nejlepší z realit - Best of Realty 2015

Budova Dock River Watch je třetí nejlepší realitou pro letošní ročník soutěže.

Jako již tradičně, byla i v letošním ročníku nejsilněji zastoupena kategorie rezidenčních objektů, kam bylo přihlášeno 17 budov. Porota složená ze zástupců Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí (ARTN) a dalších profesních sdružení, agentur pro výzkum trhu, bankéřů, realitních makléřů a poradenských společností nakonec nejvýše ocenila Rezidenci Na Dlouhé, která stojí v centru Olomouce.

Porotci ocenili nejen vynikající komerční úspěch, ale také moderní architekturu stavby zasazené do privátního parku, jež tak nabízí komfortní bydlení v klidné lokalitě. Budova je navíc orientována tak, že její obyvatelé mají pěkný výhled na dominanty města - metropolitní katedrálu sv. Václava a Klášterní Hradisko. Projekt je dílem ateliéru CAMA Architekti.

Foto: Nejlepší z realit - Best of Realty 2015

Čtenářové mediálních partnerů soutěže zvolili za nejlepší počin letošního ročníku ZŠ v Dobřichovicích.

Na druhé příčce mezi rezidenčními projekty skončila rezidence Trojské výhledy v pražské Troji, jejímž autorem je architekt Zdeněk Korch (FAVT).

Třetí místo pak porota přisoudila budově Dock River Watch, jež je dílem studia Ian Bryan Architects a stojí rovněž na území Prahy 8.

Foto: Nejlepší z realit - Best of Realty 2015

Zvláštní cenu poroty získal Domov pro seniory Grand Park Havířov.

Zvláštní cenu poroty získal v letošním roce Domov pro seniory Grand Park Havířov, který je dílem architektonického ateliéru EBM - Expert Building Management.

Čtenáři mediálních partnerů soutěže pak nejlépe hodnotili projekt Základní školy v Dobřichovicích, jež je dílem studia Šafer Hájek Architekti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám