Hlavní obsah

Praktické dárky do domácnosti, kterými lze potěšit partnerku na Valentýna

Novinky, nes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svátek svatého Valentýna se pravděpodobně již natrvalo zabydlel v českých domácnostech. Většina párů jej bere především jako příležitost pro pěkný společný zážitek, anebo třeba jen romantický večer ve dvou. Svátek všech zamilovaných lze ovšem elegantně využít i jako záminku pro dárek v romantickém balení.

Foto: prirodni-matrace.cz

Originálním valentýnským dárkem může být nová i matrace do postele. Pomineme-li lehce explicitní obsah takového daru, snad každý člověk ocení jako dárek klidný, pohodlný a zdravý spánek, který správně vybraná přírodní matrace zaručí.

Článek

Pár tipů, které nejsou pouze samoúčelnou romantickou drobností, ale mohou vaši partnerku těšit trvale, vám přinášíme v přehledu.

Foto: Braun

Valentýnský den můžete zahájit už při romantické snídani, k níž si uvaříte vodu na čaj v krásné červené konvici Braun WK 300. S její pomocí nebudete muset na svůj oblíbený ranní šálek ani příliš dlouho čekat.

Foto: DeLonghi

Máte oba rádi dobrou kávu? Zkuste na Valentýna překvapit svou polovičku šálkem dobrého espressa z kávovaru DeLonghi Icona ECO 310.R. Jeho vášnivě rudý design ve vysokém lesku slibuje nejeden smyslný zážitek s kávou.

Foto: Kenwood

Ať již ke snídani popíjíte čaj nebo kávu, určitě nezapomeňte také na něco k zakousnutí. Například křupavý toust připravený v novém celokovovém toustovači Kenwood kMix Boutique v barvě Magenta se dvěma sloty a nástavcem na rozpékání pečiva.

Foto: Electrolux

Jednou z věcí, které každá žena určitě ocení, je jakákoli pomoc s domácími pracemi.

Foto: Bauhaus

V chladných únorových dnech se lze zahřát i myšlenkami na blížící se jaro a teplé léto. Pro příjemné dny v přírodě, nebo pro grilovačku na balkóně či na terase je ideálním společníkem přenosný bezkouřový gril na dřevěné uhlí Lotusgrill s rozměry 35x24 cm.

Foto: Valera

Mnoho žen rádo uvítá nějakého pomocníka pro své zkrášlení. Pokud vás nebaví společné ranní vstávání doprovázené jekotem partnerčina fénu, zkuste jí nabídnout výkonnou a přitom tichou variantu v podobě modelu Valera Swiss Silent 9500 Ionic s Rotocordem.

Foto: Popout.cz

Jste spolu teprve krátce a plánujete si spolu šťastnou budoucnost, Možná je čas na dárek vpravdě symbolický. Nové hodiny, které budou odpočítávat společně trávený čas.

Foto: kasa.cz

Pokud váš svátek svatého Valentýna byl poněkud hektický, možná tím nejpříjemnějším překvapením, které své znavené polovičce můžete na večer připravit, je masážní vanička nohou v jemných pastelových barvách Hyundai FM 605.

Foto: Debut Galery

Než půjdete spát, zkuste navodit příjemnou romantickou atmosféru zajímavým osvětlením. Pokud z jakéhokoli důvodu odmítáte svíčky, můžete svou polovičku na nočním stolku překvapit nenápadnou ale roztomilou skleněnou lampičkou Mr. Flame.

Foto: Concept

Vyhřívací polštářek Concept PV 2010se zdá být přímo předurčený k tomu, aby si jej partneři věnovali na Valentýna. Nejenomže vypadá náležitě „zamilovaně“, ale navíc je spolehlivým prostředkem, jak si v chladných dnech anebo ulevit od občasné bolesti.

Reklama

Související témata:

Související články

Přednosti i záludnosti koupě staršího bytu

Koupě staršího bytu má své přednosti, ale i nevýhody. Ten, kdo se pro ni rozhodne, musí být při prohlídce ostražitý a nenechat se unést pouze vnější podobou...

Výběr článků

Načítám