Hlavní obsah

Velikonoční výzdoba oživí každý interiér

Právo, Gisela Růžičková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velikonoce jsou jedny z nejkrásnějších svátků v roce. Na žádném stole většinou nechybějí vázy s větvičkami ozdobenými vajíčky, figurkami zajíčků, slepiček a kuřátek, veselé dekorace s motivy přírody jsou prostě všudypřítomné. Nechte se inspirovat!

Foto: WWW.LUXURYTABLE.CZ (4x)

Milovníky bílého porcelánu osloví řada Modern Spring, která díky svému čistému a jednoduchému vzhledu zvlášť vynikne v moderních interiérech. V tomto provedení lze koupit svícny, vázy nebo třeba zajíčky na velikonoční stůl.

Článek
Foto: ALMARA SHOP

Veselé barvy v podobě žluté a modrobílé na dekoracích, doplňcích a kuchyňském textilu s motivy domácích zvířat jsou stylovou ozdobou jarního domova.

Foto: WWW.LUXURYTABLE.CZ

V kolekci Farmers Spring najdeme kromě etažéru (2470 Kč) i roztomilé šálky na vejce, zdobené mísy, mléčenky, hrnky, dózy, podnosy a další kusy nádobí, které přímo svádějí k pořádání velkolepých snídaní a obědů pro rodinu a přátele.

Foto: WWW.BLOMUS.CZ

Bytové doplňky kanadské společnosti Umbra zaujmou ojedinělým funkčním designem, jako je např. šperkovnice Foresta Bunny chrom (659 Kč) v podobě zajíce.

Foto: WWW.LUXURYTABLE.CZ

Luxusní dekorací jsou ručně malovaná porcelánová vajíčka Spring Eggs (310 Kč/ks). I když působí velmi jemně, jsou z tvrdého porcelánu. Díky ručnímu zdobení je každé vajíčko opravdovým unikátem.

Foto: TCHIBO

Silikonové kalíšky na vajíčka pevně drží na hladkém podkladu díky nožkám s přísavkami. Jsou odolné vůči teplotám do 110 °C a vhodné do myčky. Modrý, zelený, červený a žlutý kalíšek v sadě za 150 Kč.

Foto: WWW.ALAMAISON.CZ

Velikonoční dekorace a bytové doplňky náš domov zútulní. K dobře prostřenému stolu lze využít vázy, ale i svíčky a porcelán v modrobílém designu. V nové kolekci Lene Bjerre najdeme i roztomilé slepičky či závěsná vejce.

Foto: ALMARA SHOP

Nejrůznější figurky zvířátek včetně zajíčků patří k dekoracím s velikonočními motivy, které zkrášlí náš domov.

Foto: WWW.DTGLASS.CZ

Trubicový svícen na dvě čajové svíčky s dekorem Velikonoc (159 Kč) vykouzlí ten pravý nádech jarního svátku. Svícen délky 200 mm a průměru 58 mm.

Foto: TCHIBO

Dvě vykrajovátka ve tvaru velikonočních zajíčků, jedno ve tvaru mrkvičky a vajíčka, z ušlechtilé oceli 18/10, vhodná do myčky. Sedící zajíček 15,5 x 14 cm, stojící 10 x 17 cm, mrkvička 6 x 14,5 cm, velikonoční vajíčko 10 x 13,5 cm. Cena sady 150 Kč.

Foto: WWW.LUXURYTABLE.CZ

Ačkoli se právě nádobí Villeroy & Boch hodí na celý rok, část těchto kolekcí je určená pouze jako dekorace na Velikonoce. Třeba malá váza ve tvaru vejce (420 Kč) nebo porcelánové ozdoby a kraslice na zavěšení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám