Původně stavba garáží byla. Majitel ale nechtěl mít pocit, že pracuje v prostoru určeném pro auta. A designérům se přestavba opravdu povedla. Interiér původní funkci prostoru rozhodně neprozrazuje.

Velkým problémem byl nedostatek světla v prostoru. Architekti ale navrhli prosklený pruh skla mezi původní střechu a střechu stavby, která je vyšší. Díky tomu je kancelář mnohem světlejší.

Přední část garáže (kanceláře) z vlnitého plechu vznikla nově. Díky tomu je kancelář mnohem prostornější.

Základem celé stavby je hliníkový materiál, ze kterého vznikly stěny a střecha. Velkou výhodou tohoto materiálu je i jeho lehkost a hlavně cenová výhodnost. Detaily vznikly z pozinkované oceli.

Kancelář z vlnitého plechu vypadá velmi industriálně. Je velkou inspirací pro všechny, kdo chtějí ušetřit prostředky za výstavbu.

Podobná malá kancelář vznikla nedávno i v malém altánu ve tvaru šišky [celá zpráva].