Hlavní obsah

Ve Vrchlabí začíná prodej horských apartmánů

Novinky, rai

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VRCHLABÍ

Ve Vrchlabí se rozbíhá prodej apartmánů v bytových domech U Náhonu. Ve dvou pětipodlažních domech je celkem 56 bytů o velikosti 2+kk a o průměrné výměře 55 metrů čtverečních.

Článek

Z Vrchlabí se lze snadno dostat například do vyhlášeného střediska zimních sportů Špindlerova Mlýna a nebo do Herlíkovic či Bubákova. Což je pro potenciální kupce atraktivní.

Napomáhá tomu i stavební uzávěra vyhlášená ve Špindlerově Mlýně a malé množství pozemků vhodných ke stavebním projektům v okolních střediscích. Podle Marka Makového z realitní kanceláře Mexx mají zájem o byty jak místní, tak i zájemci o rekreační nemovitosti.

Ke každému bytu náleží parkovací stání, vlastní sklepní kóje a lodžie. Komplex dvou bytových domů s vlastní přístupovou komunikací bude oplocen. Mezi domy vznikne klidová zóna vhodná pro relaxaci nebo jako místo pro hry a sportovní vyžití dětí.

Celý oplocený areál bude mezi ulicemi Kalvárie a Jihoslovanská, ze které je také zajištěn vjezd. "Cena bytů začíná na 1,6 mil. Kč a na hypoteční úvěr se tyto byty dají pořídit již od 4 929 Kč měsíčně," uzavírá Makový.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám