Hlavní obsah

Justin Timberlake prodal svůj penthouse za 615 milionů korun, paparazzi si na něm vylámou zuby

Bez pozornosti médií a bez uvedení na trh prodal svůj penthouse na Manhattanu americký zpěvák a herec Justin Timberlake. Nový zájemce získal domov rozestřený přes dvě podlaží s vlastním výtahem, společnou ochrankou pro celý dům, a především s garážemi, které umožňují nepozorovaný příjezd a odjezd, takže jeho obyvatelé mají klid od nechtěné pozornosti bulváru.

Foto: Profimedia.cz

Justin Timberlake prodal svůj penthouse v Tribece v přepočtu za 615 milionů korun.

Článek

Dům, ve kterém si Justin Timberlake společně se svou ženou Jessicou Bielovou koupil v roce 2017 byt, stojí ve čtvrti Tribeca, na adrese 443 Greenwich Street. Cihlová budova má dobře střežený nejenom vstup, ale i podzemní parkování, a tak si v ní pořídily bydlení i další známé tváře, například zpěvák a skladatel Harry Styles, herečka Rebel Wilsonová či herec Jake Gyllenhaal, upozorňuje deník New York Post.

Dvoupodlažní penthouse má plochu 500 čtverečních metrů, přičemž většina jeho místností je na úrovni spodního patra.

Centrem domácnosti je velký otevřený prostor, jehož značná část má dvojnásobnou výšku stropu a jemuž dominují výrazné dřevěné trámy. Zde je umístěna obývací zóna, na niž navazuje prostorná a skvěle vybavená kuchyň s ostrůvkem.

Ze tří stran pak lemují hlavní část bytu ložnice. Hlavní z nich doplňují dvě proti sobě umístěné šatny a velká koupelna. Další tři ložnice mají rovněž každá svou malou koupelnu.

Horní podlaží bytu je přístupné jak po schodišti, tak výtahem, a kromě jedné bohatě prosklené zábavní místnosti s toaletou je jeho hlavní částí především velká střešní terasa s několika posezeními a BBQ koutem.

Zlatá socha, výhled, soukromý výtah i slaný bazén. The Weeknd nabízí svůj penthouse k prodeji

Jak bydlí VIP

Zanedlouho 41letý zpěvák a herec (mj. držitel devíti cen Grammy a čtyř Emmy) prodal byt v tichosti a soukromí na konci loňského roku, a to za částku 29 milionů dolarů, tedy 615 milionů korun, informoval deník The Wall Street Journal.

Anketa

Líbilo by se vám mít v rodinném domě či vícepodlažním bytě výtah?
Ano, rozhodně!
65,1 %
Možná ano.
6,6 %
To neumím posoudit.
5,8 %
Asi moc ne.
4,7 %
Ne, o to bych nestál/a.
17,8 %
Celkem hlasovalo 9803 čtenářů.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související články

Zahradní království zpěváka Dalibora Jandy

Skalní fanoušci zpěváka a skladatele Dalibora Jandy, a že jich za ta desetiletí má, dobře vědí, že vášnivě sbírával motýly. Také ale rozšiřuje sbírku nejen...

Výběr článků

Načítám