Hlavní obsah

Herec Tom Cruise prodává po dvaceti letech svůj nádherný ranč

Novinky, nes

K prodeji rozlehlého ranče se po téměř dvaceti letech odhodlal idol mnoha žen a dívek, americký herec Tom Cruise. Sídlo vystavěné z cedrových trámů a kamene leží na 120hektarovém pozemku jen 12 minut od vyhlášeného amerického zimního letoviska Telluride v Coloradu.

Foto: Profimedia.cz

Ranč vystavěný z cedrového dřeva a kamene patří Tomu Cruisovi od roku 1995.

Článek

Ranč je zařízen sedmi pokoji a devíti koupelnami, případně toaletami. Nechybí prostorný, stylově vybavený obývací pokoj s mohutným kamenným krbem posazeným do rohu mezi velká okna.

Za pozornost stojí i rozlehlá kuchyň s objemným centrálním ostrůvkem a spoustou nerezového nádobí zavěšeného nad ním.

Ranč svému budoucímu majiteli nabídne i bohaté sportovní zázemí. Kromě tělocvičny je to hlavně multifunkční hřiště pro basketbal, tenis a lední hokej.

Foto: Profimedia.cz

Ranč je nenápadně ukryt v lesích.

Kromě hlavní budovy se na pozemku, jenž je z valné části porostlý lesy, ještě nachází budova pro hosty. Je zařízena třemi pokoji doplněnými trojicí koupelen.

Ctitelé hvězdy snímků Top Gun, Jerry Maguire nebo Poslední Samuraj si možná vybaví, že to bylo právě na tomto ranči, jehož interiér si herec údajně sám navrhl, kde s tehdejší manželkou Katie Holmesovou nechali poprvé oficiálně nafotit maličkou dceru Suri pro časopis Vanity Fair, a představili ji tak světu.

Foto: Profimedia.cz

Zařízení rozlehlého obývacího pokoje, podobně jako další části interiéru ranče si herec navrhoval sám.

O pět let později pak Tom Cruise ukázal veřejnosti svůj ranč ještě více, a to když do něj pozval na návštěvu moderátorku Oprah Winfreyovou, již samozřejmě doprovodily i televizní kamery.

Krása ranče a především prostředí, v němž se nachází, tehdy slavné moderátorce doslova vyrazily dech, a tak první věc, kterou těsně po uvítání s Cruisem spontánně vyhrkla, bylo, „že něco tak nádherného ještě v životě neviděla“.

Foto: Profimedia.cz

Na pozemku, který k ranči patří, je spousta míst s nádherným výhledem do okolní krajiny.

Po vstupu do domu ji pak dojal botníkem, v němž má každý z členů rodiny i hostů svou přihrádku na bačkory označenou tepanou cedulkou se jménem. Na Oprah také čekala její vlastní polička s bačkorami, jež měla rovněž „podepsané“.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Ranč, jehož vlastníkem je herec od roku 1995, nyní nabízí k prodeji v přepočtu zhruba za 1,5 miliardy korun.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám