Hlavní obsah

Na losangelském sídle Gwyneth Paltrowové se vyřádila tlupa designérů

Novinky, nes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mezi Amerikou a Británií střídá svůj pobyt herečka Gwyneth Paltrowová, jež diváky nadchla coby milenka slavného alžbětince ve filmu Zamilovaný Shakespeare a v poslední době září v třetím pokračování filmu Iron man. Její dům v Los Angeles patří k těm opravdu hezkým a zajímavým.

Foto: Profimedia.cz

Sídlo, kde tráví čas Gwyneth Paltrowová se svou rodinou, když je zrovna v Los Angeles.

Článek

V sídle, jež je vystavěno v jemně španělském koloniálním stylu, má herečka se svou rodinou spoustu prostoru. Celkem šest ložnic doprovází osm koupelen. Milovníky vaření zaujme prostorná a bohatě vybavená kuchyň s velkým jídelním stolem i venkovní posezení s BBQ zákoutím pro pořádání velkých rodinných párty.

Foto: Profimedia.cz

Interiér kuchyně, stejně jako celé sídlo, navrhla v Americe oblíbená life-stylová designérka Windsor Smithová.

Dům navrhla ve státech módní a velice oblíbená life-stylová architektka Windsor Smithová, jež bydlí ve stejné části L. A., Brentwoodu. „Snažila jsem se vytvořit nový styl, nebo model - chcete-li, jenž má odpovídat tomu, jak dle mých představ žijí moderní mladé rodiny s dětmi,“ nechala se slyšet ohledně svého návrhu.

Foto: Profimedia.cz

Téměř každou místnost navrhoval jiný designér. Přesto vzájemně jednotlivé prostory domu dobře ladí.

Na vzhledu jednotlivých místností se podílelo hned několik amerických designérů, například Candace Barnesová, Peter Dunham a Kathryn Irelandová. Sama Smithová si vzala na starost kuchyň, o níž tvrdí, že je v dnešní době novým obývacím pokojem.

Foto: Profimedia.cz

Interiéru dominují moderní světlé tóny.

Foto: Profimedia.cz

Obývací pokoj

Po celém sídle, jehož užitná plocha činí 743 m², designéři použili kvalitní dřevěné podlahy a také stěny nechali obložit bíle natřeným dřevem. Na pozemku ležícím v sousedství soukromých rezidencí topmodelky Heidi Klumové nebo Arnolda Schwarzeneggera jsou rovněž stáje a výběh pro koně.

Foto: Profimedia.cz

Dvůr sídla je přímo ideálním místem pro pořádání grilovaček pod širým nebem.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám