Hlavní obsah

Startovací dům slavné herečky působí skromným dojmem

Novinky, nes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velmi skromný, ovšem zrovna tak útulný patrový domek v zástavbě několika dalších stejně vyhlížejících stavení v kalifornské Santa Monice. Tak vypadal startovací byt mladé herečky Jennifer Lawrence, který si koupila v roce 2006. Když ho letos prodala, podařilo se jí na tomto obchodu vydělat v přepočtu téměř 6,5 miliónu korun.

Foto: Profimedia.cz

Domek po mladé herečce stojí v zástavbě jemu na vlas podobných.

Článek

Když představitelka Katniss Everdeenové z trilogie Hunger Games či Mystique ze série X-Men dům kupovala, zaplatila za něj v přepočtu 21 miliónů korun, zatímco nedávno za něj inkasovala už 27,5 miliónu korun.

Foto: Profimedia.cz

Domek stojí v kalifornské Santa Monice.

Nemovitost s plochou podlah 131 čtverečních metrů přitom nevykazuje žádné výjimečné vlastnosti. Je zařízena prostě, v moderním stylu.

Ve všech obytných místnostech jsou položeny dřevěné podlahy. Všude v interiéru se pravidelně doplňují barvy od krémově bílé, přes několik odstínů hnědé až po černou.

Foto: Profimedia.cz

V interiéru se střídají odstíny hnědé s krémově bílou barvou.

Foto: Profimedia.cz

Kuchyň s jídelnou jsou oddělené od obývacího pokoje.

Také dispozice domku je celkem obyčejná - v přízemí je prostorný obývací pokoj, vedle něj je oddělená kuchyň, na niž navazuje jídelna s velkými posuvnými okny od země téměř ke stropu, jimiž lze vyjít na terasu.

V horním patře domu je dvojice ložnic, které doprovázejí koupelny.

Foto: Profimedia.cz

Dvě ložnice jsou umístěny v horním patře domku.

Foto: Profimedia.cz

Všude po domě jsou položeny dřevěné parkety.

Výjimečnost nenápadně vyhlížejícímu domku tak dodává především skutečnost, že po deset let patřil druhé nejmladší držitelce Oscara v historii (získala jej ve 22 letech za film Terapie láskou).

Foto: Profimedia.cz

Ke každé ložnici patří jedna koupelna.

Reklama

Výběr článků

Načítám