Hlavní obsah

Sharon Stoneová prodává rezidenci ve středomořském stylu za 166 miliónů

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Že nějaká slavná osobnost prodává dům, není nic neobvyklého. Hlavním důvodem bývají především peníze, někdy zase málo prostoru. Každopádně si slavné osobnosti bydlení ve svém "domečku" alespoň chvíli užijí. Ne tak slavná herečka Sharon Stoneová, která prodává za 166 miliónů korun vilu, ve které nikdy nebydlela.

Foto: Profimedia.cz

Vila Sharon Stoneové ve středomořském stylu nemůže stále najít nového majitele.

Článek

Herečka koupila luxusní rezidenci v Beverly Hills ve středomořském stylu již v roce 2006 za 11 miliónů dolarů (cca 203 miliónů korun). O pár měsíců později ji ale opět nabídla k prodeji (za 12,5 miliónu dolarů - cca 232 miliónů korun), aniž by se do domu vůbec nastěhovala. Při čekání na možného zájemce zatím vilu pronajímala za 35 000 dolarů měsíčně (647 500 korun).

Foto: Profimedia.cz

Sharon Stone

Foto: Profimedia.cz

Okolí domu obklopuje bohatá zeleň.

Zájemce se ale nenašel, a tak vila putovala do nabídky realitních kanceláří opět v roce 2009, ale už za cenu o dva milióny nižší, než byla cena pořizovací - přesně za 8 995 000 dolarů (166 408 000 korun). Ani po dvou letech ale zájemce není k nalezení, a tak se rezidence opět objevila v letošním roce v realitních nabídkách, a to za stejnou cenu jako před dvěma roky, uvedl server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Jednoduše koncipovaná kuchyň s moderním vybavením

Foto: Profimedia.cz

Krb je nepostradatelnou součástí téměř všech pokojů.

Dům samotný nabídne novému majiteli sedm pokojů s devíti koupelnami. V hlavní obytné části se nachází hlavní ložnice s dvojitou koupelnou a dvojitou šatnou, nezbytností je také krb a rozlehlá terasa. Dále pak knihovna plně obložená dřevem, moderně vybavená kuchyň nebo rozlehlý obývací pokoj s barem.

Část pro hosty zahrnuje neméně vybavené pokoje s koupelnami, společenskou místnost nebo posilovnu, k dispozici je i kryté parkoviště pro 14 vozidel.

Foto: Profimedia.cz

Rozlehlý obývací pokoj nabídne díky mnoha proskleným oknům bohaté výhledy do zahrady.

Foto: Profimedia.cz

Na nedostatek prostoru si noví majitelé rozhodně nemohou stěžovat.

Dům postavený v roce 1991 s celkovou rozlohou 836 metrů obklopuje soukromý pozemek o rozloze pěti akrů, jehož dominantou jsou specifické mosty, vodopády, ale také bazén, zahrada s ovocnými stromy nebo tenisový kurt. Pro relaxaci jsou k dispozici lázně nebo meditační zahrada obklopená ovocnými stromy.

Foto: Profimedia.cz

Pro majitele i hosty je k dispozici elegantní bazén.

Foto: Profimedia.cz

Na přilehlém pozemku se nachází i řada vodopádů, které dodávají prostoru romantický nádech.

Foto: Profimedia.cz

Meditační zahrada obklopená ovocnými stromy je pro rozjímání jako dělaná.

Herečka nyní žije se svými třemi syny Roanem, Laurdem a Quinnem v Los Angeles.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám