Hlavní obsah

Ashton Kutcher se zbavuje mládeneckého domu v Los Angeles

Novinky, Bohumila Kunertová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco se mnohé slavné osobnosti zbavují domů kvůli nedostatku financí, a často tak svůj majetek nabízejí pod cenou, herec Ashton Kutcher se vydal opačnou cestou. Svůj "mládenecký" dům z doby, kdy teprve randil s Demi Mooreovou, nabídl k prodeji za 2,5násobek původní pořizovací ceny.

Foto: Profimedia.cz

Mládenecký dům Ashtona Kutchera v Los Angeles

Článek

Moderní dům, který koupil v roce 2004 za 1 000 000 dolarů (v přepočtu zhruba 18 miliónů dolarů), se nachází na adrese Greenvalley Road v Los Angeles. V současné době je v nabídce realitních kanceláří za cenu 2 600 000 dolarů (cca 46,5 miliónu korun).

Foto: Profimedia.cz

Součástí stylového dvora je i kaskádovitý vodopád.

Foto: Profimedia.cz

Výraznou součástí domu je velmi prostorný a exotický dvůr, jehož dominantou je třístupňová kaskádová terasa s vodopádem, kde voda líně dotéká až k okraji specificky tvarovaného bazénu. V zadní části domu se nachází téměř akrový pozemek, jehož dominantou jsou naopak kamenné schody a cesty, jemně protkané celou zahradou.

Foto: Profimedia.cz

Při modernizaci byly do všech místností položeny podlahy z borového dřeva.

Foto: Profimedia.cz

V celém domě je kladen důraz na dostatek světla a prostor.

Vnitřek domu je koncipován tak, aby každá z místností nabízela co největší prostor. Za dobu obývání známým hercem byla rozloha domu zvětšena z původních 186 metrů čtverečných na stávajících téměř 300 metrů čtverečných. Požadavky při přestavbě byly jasné: vytvořit luxusní útulný domov, kde byl kladen důraz na rozlehlé vstupní prostory.

Foto: Profimedia.cz

V kuchyni je kladen důraz na dostatek přírodního světla.

Foto: Profimedia.cz

Dům působí celkově velmi vzdušně a stylově, zájemci si za poplatek mohou vybavení podrobně prohlédnout.

Součástí domu, který byl postaven v roce 1954, jsou moderní podlahy a trámy z borového dřeva, čtyři ložnice a čtyři koupelny, rozlehlá multimediální místnost, profesionální domácí kino nebo například velká vinotéka, do které se vejde až 210 lahví vína.

Foto: Profimedia.cz

Ve všech koupelnách dominuje bílá barva.

Foto: Profimedia.cz

V prostorném domácím kině si film opravdu vychutnáte.

Potenciální zájemci o prodávaný dům se mohou za poplatek 250 dolarů (cca 4480 korun) projít interiérem. Vstupenka k prohlídce zahrnuje dvouhodinovou přednášku s profesionálním designérem, každý z návštěvníků také obdrží víno a lehké občerstvení.

Foto: Profimedia.cz

Pro milovníky vína v domě nechybí ani prostorná vinotéka, kam se vejde 210 lahví vína.

Část peněz z prodeje domu půjde podle slov herce na nadaci Demi and Ashton Foundation (DNA), což je nezisková organizace, která se snaží zvyšovat povědomí veřejnosti o sexuálním zotročování a zneužívání dětí a pomáhá obětem při jejich rekonvalescenci.

Foto: Profimedia.cz

Ashton Kutcher a Demi Mooreová

Ashton Kutcher (33) a Demi Mooreová (48) spolu začali chodit v roce 2003, v roce 2005 se vzali a Ashton se tak stal nevlastním otcem jejích tří dcer z předchozího manželství s hercem Brucem Willisem, Rumer (22), Scout (19) a Tallulah Belle (17).

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám