Hlavní obsah

V Letňanech začal 16. ročník veletrhu bydlení FOR HABITAT

– PRAHA

V Pražském veletržním areálu Letňany začal ve čtvrtek již 16. ročník veletrhu bydlení FOR HABITAT. Letos chce pořadatel věnovat více pozornosti oblasti designu a trendy interiéru. Chybět nebude ani sekce Nové možnosti bydlení, ve které se představí řada developerských projektů prezentujících široké portfolium bytů, rodinných domů a rezidencí. Soubor veletrhů bude trvat do neděle.

Článek

Jako každý rok je For Habitat součástí souboru veletrhů For family, které se zaměřují na rodinu, bydlení a volný čas. Souběžně probíhající veletrhy nesou názvy For Garden, For Kids, For Senior a For Travel.

For Habitat chce nabídnout návštěvníkům průřez všemi oblastmi bydlení. Větší prostor bude mít v letošním roce sekce designu, která by měla přinést návštěvníkům pohled na trendy, které ovlivňují design moderních interiérů. Tato výběrová výstava bude koncipována jako inspirativní nadstavba pro návštěvníky s nabídkou kreativního a moderního přístupu návrhářů a výrobců.

Mezi doprovodný program patří i 3. ročník výběrové výstavy designových objektů Interiér trendy, který prezentuje novinky z oboru a exponáty se zajímavým technickým řešením. Ten je zaměřený nejen na náročnější návštěvníky veletrhu, ale také na ty, kteří se jen chtějí inspirovat a orientovat v trendech moderního designu. Vystavovatelé zde budou prezentovat nábytek a bytové doplňky od oceňovaných designérů až po kousky s neobvyklými funkcemi.

Termín konání5. – 8. března 2009
Otevírací doba10.00 – 18.00 (5. – 7. 3. 2009)
10.00 – 17.00 (8. 3. 2009)
Ceny vstupnéhoděti do 6 let: zdarma
žáci, studenti, důchodci, ZTP: 60 Kč
základní vstupné: 100 Kč
rodinné ( 2 dospělí + 2 děti ): 200 Kč

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám