Hlavní obsah

Toužíte po luxusu a soukromí? Kupte si ostrov, za "pouhých" 90 miliónů korun je váš

Novinky, Bohumila Kunertová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přeplněná sídliště, všudypřítomný hukot aut a lidí v okolí, to je realita nejednoho většího města všude na světě. Není se tak čemu divit, že mnozí lidé "utíkají" z rušných metropolí na venkov, kde je alespoň trošku klid a také více soukromí. Koho ani tohle neuspokojí, může si pořídit třeba soukromý ostrov. Jeden takový je na prodej u pobřeží Irska.

Foto: Profimedia.cz

Ráj na zemi - za 90 miliónů může být váš.

Článek

Inish Turk Beg o rozloze 65 akrů (2,7 kilometru čtverečných) nabízí k prodeji podnikatel egyptsko-irského původu Nadim Sadek. Důvod prodeje není nijak záhadný, podnikatel se jednoduše dostal do finančních potíží.

Foto: Profimedia.cz

Hlavní rezidence nabízí veškerý luxus, který si jen můžete přát.

Ostrov je aktuálně v prodejní nabídce za 2,9 miliónu liber (cca 90 miliónů korun). Sadek si ho pořídil zhruba před deseti lety a během svého působení ho proměnil v naprostý utopický ráj 21. století.

Základním středobodem celého ostrova je centrální dům, který nabízí naprostý luxus. K němu patří další čtyři menší usedlosti.

Foto: Profimedia.cz

Je libo soukromé kino?

Foto: Profimedia.cz

I z prostorného bazénu se můžete kochat výhledy do okolí.

V hlavní rezidenci se nachází sedm pokojů, k dispozici je i taneční sál, tělocvična, herna, kino, romantický bazén nebo hřiště na kroket. Samozřejmostí je přistávací plocha pro vrtulník, v přístavu může v klidu zaparkovat několik luxusních jachet.

Foto: Profimedia.cz

Potřebujete relaxovat? Stačí se projít a kochat se úchvatnou okolní přírodou.

Hlavní budova s ostatními rezidencemi poskytne komfortní bydlení až třiceti lidem. Voda a elektřina jsou vedeny přímo z nedaleké pevniny, ke spokojenosti obyvatel je k dispozici i internet. Milovníci přírody se mohou kochat překrásnými výhledy na okolní ostrovy.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám