Hlavní obsah

Italská vila, kde se rekreoval i Topolánek, je na prodej

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Luxusní vila v obci Monte Argentario v Toskánsku je na prodej. Rezidence, kam se jezdil rekreovat také bývalý český předseda vlády Mirek Topolánek, je zájemcům k dispozici za cenu atakující sto milionů korun.

Foto: www.italy-sothebysrealty.com​​​​​​​

Cena rezidence atakuje 100 milionů korun.

Článek

Výhled na průzračné moře, tři patra, terasa s bazénem, vlastní fitness centrum či sauna. To je stručný přehled předností vily v prostředí malebného Toskánska. Pokud však máte o luxusní rezidenci zájem, budete muset sáhnout hodně hluboko do kapsy. Realitní společnost Sotheby’s požaduje za vilu v přepočtu zhruba 98 milionů korun.

Foto: www.italy-sothebysrealty.com​​​​​​​

V interiéru převládá jednoduchost.

V prvním patře je k dispozici pracovna, kuchyně se spíží a velký obývací pokoj, z něhož vede cesta přímo na terasu s bazénem. Abyste se ve vile necítili sami, můžete pro návštěvy využít ve druhém patře celkem čtyři ložnice, přičemž každá disponuje vlastní koupelnou. Pokud zatoužíte po troše sportování, v přízemí na vás čeká vybavená posilovna, a protože po cvičení je potřeba relaxovat, bude se hodit také sauna na terase. K vile rovněž patří zahrada o rozloze 1000 metrů čtverečních.

Toskánská aféra

Svoje zkušenosti s rezidencí má také bývalý český předseda vlády Mirek Topolánek. Ten se v Toskánsku velmi rád rekreoval a spekulovalo se dokonce, zda není on, či jeho blízký pracovník Marek Dalík, majitelem objektu.

Foto: Sotheby's International Realty home

Únavu z posilovny můžete rozehnat ve vířivce a sauně.

V červenci roku 2009 odstartovaly fotografie, na nichž byl tehdejší předseda ODS zachycen při neformální schůzce ve vile s vlivnými politiky, manažery, lobbisty a podnikateli, takzvanou toskánskou aféru. I ta měla vliv na pozdější konec Topolánka ve funkci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám