Hlavní obsah

Začíná 19. ročník veletrhu Pragointerier New Design

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Na pražském Výstavišti se opět koná 19. ročník mezinárodního veletrhu Pragointerier New Design. Na veletrhu nábytku, bytového textilu, doplňků a designu se mimo jiné dozvíte o nejmodernějších trendech, vlastnostech nových materiálů a vhodnosti jejich použití. Akce potrvá do neděle 3. února.

Článek

Veletrh probíhá ve spojení s výstavou Bydlení 2008 – výstava o možnostech financování bydlení, a navíc rozšíří svůj program o obsahově příbuzný 3. mezinárodní veletrh kancelářského nábytku a vybavení Pragooffice. Jako doprovodný program jsou připraveny Hrnčířské trhy, přednášky, semináře a nejrůznější soutěže.

Novinkou jsou květinové vzory

Designovými novinkami v oblasti bydlení jsou například květinové vzory, které se objevují třeba na pohovkách, nebo barevné sladění stínidla lampy s jejím stojanem.

"Francouzi nyní přicházejí s trendem stejné barvy svítidla i stojanu lampy. Moderní barvy mají lesklé a kávové odstíny," řekla jednatelka společnosti Levitus Bronislava Paučková s tím, že aktuální jsou také geometrické tvary.

Pro dobrý spánek je důležitý nejen správný výběr postele, ale i matrace. "Trendem je, že už se upouští od pružinových matrací. Ty především kvůli nižší ceně zůstávají převážně v hotelech," řekl Jan Vlček z firmy Purtex, podle kterého je důležité si matraci předem vyzkoušet.

PRAGOINTERIER NEW DESIGN 2008
Termín konání:31. 1. – 3. 2. 2008
Otevírací hodiny:čtvrtek-sobota: 10:00 – 18:00neděle: 10:00 – 17:00
Vstupné:100,- Kč plné vstupné50,- Kč poloviční200,- Kč rodinné

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám