Hlavní obsah

První ochutnávka tuningu Jeepu Wrangler

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Firma Startech připravuje pro nový Jeep Wrangler tuningový kit. Ještě není hotový, ale firma kuje železo, dokud je žhavé. To, co Startech má, okamžitě nabízí, i když toho není moc. Ale i tak je Wrangler o něco hezčí.

Článek

Největší změnou na exteriéru jsou nová pětipaprsková kola Monostar IV o rozměrech 9J20 s pneumatikami, které mohou být jak silniční, tak ostře terénní. Vždy však budou o rozměru 285/50 R20.

Úpravy vzhledu jsou stále ještě v konstrukci, ale Startech nabízí mírné "otrubkování" celého vozu. Není to žádný dramatický "rozrážecí" rám před předními světlomety, ale pěkně decentní chromované prahy. Samozřejmostí je i nový černý lak a kompletní zatmavení oken bezpečnostními fóliemi.

Uvnitř vozu se změnil volant a také výplně dveří a přístrojové desky. Nyní jsou z prvotřídní kůže s leštěným povrchem.

Také technika doznala změn, i když zatím jen málo. Startech totiž kit pro zvýšení výkonu vznětového motoru o objemu 2,8 l zatím ještě připravuje, takže se necháme překvapit, o kolik dokáže zvednout výkon ze současných 120 kW. Takže dnes si může zákazník objednat jen nový výfuk, který mu zlepší zvuk a jenž bude mít efektně jeden vývod na každé straně vozu.

Důležité na všech úpravách je ovšem to, že mají osvědčení TÜV a že se dají nasadit jak na dlouhý čtyřdveřový model, tak i krátkou původní verzi.

Reklama

Související témata:

Související články

Dravý Viper od Startechu

Úspěšný příběh americké sportovní legendy Dodge Viper má další kapitolu.Tentokrát se jedná o model SRT-10 v úpravě německé firmy Startech, která je sestřičkou...

Výběr článků

Načítám