Hlavní obsah

Volkswagen poutá na nový multivan, dorazí i jako plug-in hybrid

Divize užitkových vozů značky Volkswagen dále poutá na novou generaci modelu Multivan. Právě ta nabídne i variantu pohonu eHybrid s možností dobíjení ze sítě.

Foto: Volkswagen

Volkswagen Multivan eHybrid

Článek

Volkswagen představí novou generaci modelu Multivan 10. června, z předchozích informací je jasné, že nabídne výhradně samočinné převodovky, praktický posuvný stolek, tři samostatná sedadla v prostřední řadě nebo prosklenou střechu na dvě části. Skica pak nabízí i letmý pohled na exteriér novinky.

Foto: Volkswagen

Volkswagen Multivan sedmé generace

Nyní se Němci zmínili i o pohonu. Vedle očekávatelných vznětových jednotek bude k mání i plug-in hybridní ústrojí se zážehovým motorem a podle značky dostatečně velkou baterií na to, aby její dojezd stačil na běžný den takového vozu. Konkrétní čísla však zatím neprozrazují. Bateriový balíček v podlaze však nemá zabírat místo pro posádku a zavazadla.

Volkswagen přináší první pohled do kabiny nového Multivanu

AutoMoto

Verze eHybrid bude pravděpodobně mezistupněm před plně elektrickou verzí, která se v rámci rodiny ID předpovídá pro pozdější premiéru coby sériová verze konceptu ID.Buzz.

Reklama

Související témata:

Související články

Volkswagen omladil Tiguan Allspace

Tiguan ve své prodloužené verzi Allspace následuje facelift klasické varianty. Zaměřen je především na detaily exteriéru a kabiny.

Výběr článků

Načítám