Hlavní obsah

Vlastní Aston Martin můžete mít v obýváku. Simulátor ale stojí jako tři octavie

Novinky, Daniel Havlina

Legendární automobilka Aston Martin vymyslela způsob, jak milovníkům řízení co nejvíce přiblížit zážitek z jízdy jejich závodními modely. Míří ovšem na ty klienty, kteří už Aston mají, jen se jim s ním nechce příliš vyjíždět.

Foto: Aston Martin

Závodní simulátor Aston Martin

Článek

Aston Martin nabízí mimo své automobily i řadu příslušenství a samozřejmě i reklamních předmětů pro své zákazníky nebo fanoušky. Položka, která se nyní mezi suvenýry a příslušenstvím objevila, ale nemá u Astonu obdoby. Jedná se totiž o herní závodní simulátor AMR-C01.

Hračka dražší než Škoda Superb. Aston Martin představuje DB5 pro děti

AutoMoto

Systém v trenažéru vytvořila firma Curv Racing Simulators. Zbytek pak měl na starost právě Aston Martin, který využil všech svých dovedností. Monokoková konstrukce byla vytvořena z karbonu a má připomínat posezení za volantem hypersportovního modelu Valkyrie. Zbytek jsou ty nejlepší herní systémy, které jsou na trhu k sehnání, a vrcholem všeho je širokoúhlá zakřivená obrazovka Samsung.

Foto: Aston Martin

Součástí simulátoru je i špičková širokoúhlá zahnutá obrazovka Samsung.

V Aston Martinu věří, že si tento exkluzivní herní simulátor pořídí každý fanoušek značky, který doma vlastní luxusní hernu. AMR-C01 je však exkluzivní zboží. Produkce je limitovaná počtem 150 kusů a cena se pohybuje na hranici 1,7 milionu korun bez daně.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám