Hlavní obsah

V půjčovně snů nabízejí Ferrari či Porsche

Právo, gin

V půjčovnách automobilů nemají jen Fabie a další běžná vozidla. Pokud hledáte něco extra, není problém mít na hodinu, den či víkend Ferrari nebo Porsche 911. Levné to není, ale u aut, která stojí tři a více miliónů korun, to není nic překvapivého.

Foto: Novinky

Jakékoliv nové Ferrari stojí od čtyř miliónů korun výše...

Článek

V současné ekonomické situaci většina domácností ale i firem začíná šetřit, na trhu s luxusními auty a dalším top class zbožím se to však zatím nijak zvlášť neprojevilo.

Vidět to bylo například mmotion 08 na konci listopadu v pražském Veletržním paláci. Kromě postele za 1,5 miliónu korun, speciálního designově provedeného domácího kina za 700 tisíc či bouráku za 20 miliónů korun, jste se mohli pokochat i „dostupnějším“ luxusem. Třeba kabrioletem od Mercedesu za 3,5 miliónu korun nebo nejnovějším Porsche 911.

:. Porsche 911 v půjčovně mají také.

K vidění byla sportovní klasika Ferrari F 430 Spider, Gumpert Apollo - žluté žihadlo, které se tvářilo, že poletí snad až na Měsíc a Spyker M125 - ručně vyráběný kabriolet.

Ceny letí do miliónů, zrychlení se počítá sotva na pár vteřin, ale na rozbité silnice u nás by to stejně nebylo. Kdo na to nemá, ať nezoufá, může si takový bourák půjčit v půjčovně snů, jak nese ve svém názvu. Ani to ale nebude od 450 korun za den, jak bývá zvykem v půjčovnách aut u fabií.

Za 24 hodin s Ferrari 360 Modena F1 zaplatíte 40 tisíc korun. Jedna hodina za Porsche 911 vyjde na 3900 korun, jeden den na 14 tisíc korun a jeden týden na 70 tisíc korun. Musíte si však s sebou přinést vratnou kauci kolem 80 tisíc korun a být starší 21 let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám