Hlavní obsah

V nové epizodě Top Gearu si zahraje soutěžní Škoda Fabia R5

Ve slavném motoristickém pořadu Top Gear se nepravidelně objevují vozy automobilky z Mladé Boleslavi. Kupříkladu model Yeti, srovnávaný s Ferrari 308 GTS. V nové sérii se objeví závodní Škoda Fabia R5.

Je pro cestu do obchodu lepší Aston, Mercedes nebo Fabia?Video: Top Gear

 
Článek

Nejspíš to znáte také - vaříte si čaj nebo kávu, sáhnete do lednice pro mléko a krabice je prázdná. Bude ve spíži, řeknete si, zajdete tam - a prázdno.

Jestli je obchod jen přes ulici, stihne tam dotyčný doběhnout, než se čaj vylouhuje. Pokud je ale potřeba někam dojet autem, člověku se už moc nechce. Nemá-li ovšem na výběr z desítek špičkových sporťáků, offroadů, a dokonce i několika plnokrevných závodních aut, která lze na přiblížení použít.

Foto: Škoda Auto

Škoda Fabia R 5 (2015)

Alespoň soudě dle nové upoutávky na pětadvacátou sérii britského Top Gearu. Jak asi tušíte, mléko je jen záminka, jak se pořádně projet. A rozhodně nejen do nejbližšího obchodu.

Když máte na hraní Mercedes-AMG G 500 4x4 na druhou, zbrusu nový Aston Martin Vantage a soutěžní Škodu Fabia R5, příležitost prodloužit si cestu je vždy vítaná. A o to větší je nadšení moderátorů, když po návratu zjistí, že nemají ani cukr.

Reklama

Výběr článků

Načítám