Hlavní obsah

V Británii postaví hotel s vlastním závodním okruhem

Novinky, fra

V Bicesteru je bývalá vojenská letecká základna, a ta má teď nové majitele. Jedná se o 36 milovníků starých aut, kteří se složili a vytvořili projekt automobilového ráje s hotelem.

Foto: Dexter Moren Associates

Bicester Heritage Hotel

Článek

Základem tohoto resortu pro automobilové nadšence bude hotel s 344 pokoji. Uprostřed bude atrium, kde se budou pořádat nejdůležitější výstavy. Hotel samotný bude mít vlastní garáže a wellness. Aby připomněl slavnou minulost letiště, tak jeho čelní strana bude obložena kovovou sítí, která fungovala na letišti za války jako maskovací síť pro hangáry a letadla.

Součástí resortu budou i hangáry. Některé z nich se stanou garážemi pro vozy, jiné budou výstavními sály. Dále tu bude zázemí pro jezdce na okruhu, který tu místo rozjezdové dráhy vyroste.

Foto: Dexter Moren Associates

Bicester Heritage Hotel

V budoucnu se počítá s tím, že se z celého několikahektarového areálu stane opravdové srdce motoristických fanoušků. Je ideálně daleko od dalších britských zajímavostí, vždyť nedaleko jsou Oxford, Stratford nad Avonou a Londýn. Plány na rozšíření jsou velké. Údajně by ubytovací kapacity mohly expandovat, měl by se tu objevit třeba i jacht klub apod.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám