Hlavní obsah

Unikla údajná podoba nového Nissanu X-Trail

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Můžeme-li věřit obrázkům, které se rozlétly po internetu, Nissan neuhlídal podobu nové generace crossoveru X-Trail. Je agresivnější a vůz působí větší. Do výroby má jít ještě letos.

Foto: LL

Příď dosavadního Nissanu X-Trail

Článek

Je tomu pár týdnů, co se na světlo světa dostaly údajné patentové obrázky nové generace Nissanu X-Trail z brazilského patentového úřadu. Dnes tu máme další indicii o tom, jak bude nový X-Trail vypadat - fotografie, které mají ukazovat skutečné auto.

Samozřejmě, nejsou to informace potvrzené přímo od automobilky, nicméně vzhled vozu koresponduje s linkami, které odhalily ony patentové obrázky.

Nový X-Trail, v USA prodávaný pod jménem Rogue, je na nich hranatější a agresivnější, to hlavně díky nové přední masce ve tvaru písmene V, které je ještě zřetelnější. Nové a jasně rozpoznatelné jsou také dělené přední světlomety.

Nissan má podle informací z jiného zahraničního zdroje pustit nový X-Trail do výroby ještě letos. Takže se patrně brzy dozvíme, jestli oba tyto úniky skutečně ukazují hotové auto.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám