Hlavní obsah

Toyota Corolla se převlékla do šatů od Suzuki, vzniklo nové kombi

Novinky, Milan Lažanský

Suzuki představuje již druhou převlečenou Toyotu. Po SUV Across, které je Toyotou RAV4, tentokrát stejnou kúrou prošla i Toyota Corolla. Značka s ostrým S ve znaku tak může nabízet hybridní kombi - Suzuki Swace.

Foto: Suzuki

Suzuki Swace

Článek

Úzká spolupráce dvou japonských automobilek nese letos své ovoce. Podobně jako u acrossu značka nic velkého nevymýšlela a na Toyotu Corolla nasadila jen svá loga, odlišně tvarován je přední nárazník.

SUV Across míří na český trh, jde o Toyotu RAV4 se znaky Suzuki

AutoMoto

Ani uvnitř se od dárce orgánů v ničem významném neliší. Dominantou je tedy jen osmipalcový dotykový displej infotainmentu, celková architektura vnitřku bude řidičům Toyoty povědomá. Zavazadelník nabídne základní objem 596 litrů.

Foto: Suzuki

Suzuki Swace

Foto: Marek Bednář, Novinky

Toyota Corolla TS GR Sport

Suzuki Swace se bude prodávat alespoň prozatím výhradně v karoserii kombi s hybridním pohonným ústrojím. Jde o slabší z full-hybridů corolly, tedy o kombinaci osmnáctistovky s elektromotorem a baterií o kapacitě 3,6 kWh. Systémový výkon činí 90 kW, 122 koní.

Prodej nového kombi Suzuki Swace začne na evropských trzích během letošní zimy. Suzuki se o bližší informace podělí v příštích týdnech.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám