Hlavní obsah

Thajský motorkář se věnoval telefonu a narazil přímo do auta, ukazuje palubní kamera

Doručovatel v oranžové bundě se 17. dubna v thajském Bangkoku proplétal mezi vozidly a držel telefon v ruce. Palubní kamera vozu před ním ukázala, jak opožděné reakce tehdy motorkář měl.

BEZ KOMENTÁŘE: Kurýr na motorce koukal za jízdy do mobilu, naboural přitom zezadu do autaVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Řidička SUV Aunchalee Jansuvanová podle agentury AP řekla, že náhle ucítila silný náraz do zadní části svého vozidla. Vylezla z auta a našla mladíka ležet na silnici vedle rozbitého motocyklu.

Osmnáctiletý motorkář Nontakon Aonkul řekl, že byl vyrušen při přijímání objednávek na svém telefonu, než najel přímo do auta. Jezdec neměl kromě poraněné brady a zlomeniny zápěstí žádná vážná zranění. Omluvil se majitelce vozu a již se vrátil do svého rodinného domu, aby se zotavil.

Vůz se vyhýbal srně a přišla srážka. Mladou řidičku z auta vystříhávali hasiči

Krimi

„Cítila jsem se špatně, protože je mladý a tvrdě pracoval, aby se uživil. Odešel z rodného města do práce a pak se stalo toto. Záznam by měl být poučením pro všechny, aby byli opatrní. Pokud jde o škodu, postará se o ni pojištění,“ uvedla řidička s tím, že nehodu nenahlásila policii ani nepožadovala od mladíka úhradu škody.

„Byl tak rozrušený, že havaroval, bylo mi ho líto. Byl zaneprázdněn kontrolou svých objednávek, protože se chtěl dostat k lidem včas. Jsou pod velkým tlakem,“ dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám