Hlavní obsah

Takto by mohl vypadat nabroušený Opel Astra nové generace

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nová astra ještě není ani na trhu a už se objevil první neoficiální návrh, jak by mohla vypadat její ostrá varianta. Ve stylu ostatních opelů GSi je relativně decentní, ale přesto přitažlivá.

Foto: Opel

Opel Astra nové generace

Článek

Jen chvíli po představení nové generace astry, kterou Opel založil na platformě nových majitelů z koncernu Stellantis, se maďarský designér X-Tomi pochlubil svým názorem na to, jak by mohla vypadat její ostrá verze GSi.

Změny nejsou nečekané. Přední nárazník má podstatně větší otvor a náznak lízátka vespod, po stranách vidíme velké nádechy. Výraznější jsou také prahy a nevšimnout si nelze černé kapoty, kterou Opel instaloval na svůj koncept znovuzrozené manty. Kromě toho vidíme větší kola a vypadá to i na trochu sníženou světlou výšku.

Opel Astra přijíždí v nové generaci, s předchůdcem nemá nic společného

AutoMoto

Podle registrační značky určené elektrifikovaným autům – písmeno E na konci dostanou v Německu ta auta, která zvládnou ujet bez lokálních emisí alespoň 20 km – se může zdát, že X-Tomi navrhuje, aby Astra GSi byla elektromobilem. Něco takového nemůžeme vyloučit, ovšem stejná značka byla na prvních oficiálních fotkách nové astry přímo od Opelu.

Zda a kdy Astra GSi přijde na trh, a případně s jakým pohonem a jak bude vypadat, si zatím Opel nechává pro sebe.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám