Hlavní obsah

Supersportovní Nissan GT-R oficiálně v Česku, evidováno 45 objednávek

Novinky, ČTK, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Auto Palace Group podepsala se zástupci Nissanu smlouvu, kterou dealer získává exkluzivitu na prodej a servis supersportovního modelu Nissan GTR pro Českou republiku. Původně měla GT-R v Česku prodávat skupina AuTec, ta nakonec exkluzivitu na prodej ztratila.

Článek

Konkrétně se jedná o autosalon Auto Palace Vysočany. To nyní prochází rozsáhlou rekonstrukcí, aby splnilo požadavky na náročný prodej a servis Nissanu GT-R. Skupina Auto Palace v Evropě prodává vozy značek Ford, Mazda, Volvo, Mitsubishi, Hyundai, Nissan, Fiat a nejnověji též Infiniti (luxusní odnož Nissanu).

Cena nového Nissanu GT-R, poháněného 3,8 litrovým dvakrát přeplňovaným šestiválcem (480 k / 588 Nm), se pohybuje od 2 105 000 Kč za vozidlo v základní verzi po 2 195 000 za verzi Black Edition.

"V současné době je na českém trhu evidováno přes 45 objednávek, většina z nich pod zálohou. Tento objem de facto odpovídá i kvótě přidělené pro Českou republiku do konce letošního roku,“  uvedl Jindřich Nevrla, ředitel Auto Palace Group. “Na prvních 20 vozů se mohou zákazníci těšit v říjnu, zbývajících 25 vozů přijde pak v průběhu listopadu a prosince,“ dodal Nevrla.

Původně měla mít v Česku Nissany GT-R na starost společnost AuTec, ze spolupráce ale nakonec sešlo. Podrobné představení Nissanu GT-R, mezi jehož konkurenty patří Porsche Turbo či Ferrari F430, najdete zde.

FOTO: Nissan

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám