Hlavní obsah

Škoda Superb se vydala k Marsu. Start proběhl ve Francii

Ve Francii odstartovala mise Škody Superb k Marsu. A byla úspěšná - automobil odstartoval, doletěl, přistál a pozdravil se s místními obyvateli. Vizionáře Elona Muska, který nedávno vyslal svůj vůz Tesla také do vesmíru, tak automobilka Škoda s grácií v mnohém překonala. Ovšem, jak asi tušíte, má to háček - nejde o skutečný Mars.

Škoda Superb letí k MarsuVideo: Škoda France

 
Článek

Když miliardář Elon Musk vypustil původní Teslu Roadster do vesmíru, sledovaly ho desítky miliónů lidí. [celá zpráva]

Automobilka Škoda se ho rozhodla zastínit - poslala auto také k Marsu, ale dokázala tam s ním i přistát.

Celá mise byla mnohem levnější, než Muskův počin - červený Superb 2,0 TSI zvládl všechno vlastní silou, jak se můžete podívat na videu. Vystartoval, cestou se vyhnul veškerému kosmickému smetí a dorazil úspěšně do cíle.

Marťané - mimo jiné, toto video je důkaz, že Mars je obydlený a že tam sněží - ho přivítali s ohromným nadšením. Kupodivu nejsou tak odlišní od obyvatel Země, i když při delším zkoumání bychom jistě odhalili rozdíly přinejmenším v chování a myšlení. [celá zpráva]

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Škoda Superb 1.4 TSI

Jak asi tušíte, má to jeden ,podstatný´ háček. Onen Mars z videa je ve skutečnosti městečko ve Francii nedaleko Lyonu. Třešnička na dortu v podobě nápisu „Don't Panic, Elon!”, tedy „Nepropadej panice, Elone!” je kouzelným detailem.

Anketa

Je video francouzského zastoupení Škody povedené, vtipné?
Ano
78,5 %
Ne
17,8 %
Nevím
0,5 %
Je mi to jedno
3,2 %
Celkem hlasovalo 1654 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám