Hlavní obsah

Škoda Rapid se ukázala na nové fotce a videu z nočního testování

Novinky, maž

Škoda Rapid v evropské specifikaci zatím oficiálně nebyla představena, přesto jde s trochou štěstí na českých silnicích zahlédnout testovací prototypy. Nelze určit, zda jde o model Rapid od Škody, nebo nový Seat Toledo, protože obě auta se budou lišit jenom v detailech a budou se vyrábět na stejné výrobní lince v Mladé Boleslavi.

Nová Škoda Rapid při nočním testování na dálniciVideo: Novinky

 
Článek

Výroba nového liftbacku začne v hlavním závodě v Mladé Boleslavi v létě. Na stejné lince bude sjíždět i dvojče Škody Rapid  – Seat Toledo. Světová premiéra sériové verze nové škodovky se odehraje v září na pařížském autosalonu.

Už nyní si můžete prohlédnout jen lehce kamuflované testovací vozidlo, které najíždí kilometry na dálnici D8 a na rychlostní komunikaci R10 na trase Mladá BoleslavPraha. Zezadu si nový rapid možná spletete se současnou octávií a přední světlomety jsou lehce přelepeny páskou, jinak jde o hotový sériový model. Teoreticky ale po českých silnicích může jezdit i dvojče rapidu, Seat Toledo. Vzhledem k technické podobnosti nelze zakamuflované modely rozlišit.

Foto: pro Novinky.cz Tomáš Růžička

Testování nové Škody Rapid.

Zatím posledním přírůstek do galerie špionážních fotografií je snímek, který nám zaslal Tomáš Růžička. Fotografii pořídil v obci Drobovice nedaleko Kutné Hory. Zajímavé na fotce je, že detailně ukazuje auto zepředu, na kapotě si všimněte ještě starého loga škodovky (v sérii už bude nové), světlomety jsou přelepeny páskou, v sériové verzi budou více protáhlé.

Foto: pro Novinky.cz Tomáš Růžička

Testování nové Škody Rapid.

Kamil Šimeček poslal video rapidu z nočního testování. Na videu není mnoho vidět, ale prohlédnout si můžete ztvárnění zadních světel. Další pozorný čtenář Novinek odhalil testovací a jen lehce kamuflované auto na dálnici D8. Prohlédnout si tak můžete auto zezadu.

Škoda Rapid na dálnici

Anketa

Líbí se vám název nové škodovky - Rapid?
Ano
69,3 %
Ne
30,7 %
Celkem hlasovalo 8983 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám