Hlavní obsah

Škoda Octavia Combi na třech nových videích

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Škoda Auto v rámci mezinárodní novinářské prezentace uvolnila videa zachycující novou Octavii Combi. Na třech záznamech si lze podrobně prohlédnout interiér, jízdu na silnici (natáčelo se až v dalekém Chile) a v případě verze 4x4 i mimo ni.

BEZ KOMENTÁŘE: Škoda Octavia Combi exteriérVideo: Škoda Auto

 
Článek

Nabídka motorů i výbav pro combi přesně kopíruje nabídku liftbacku, za praktičtější verzi je nutné připlatit 30 tisíc korun, v případě verzí Ambition a Elegance je to 35 tisíc korun. Ceny tak začínají na částce 364 900 korun - Octavia Combi 1,2 TSI/63 kW ve výbavě Active. Nejlevnější vznětová verze přijde na 454 900 korun (1,6 TDI, 77 kW).

Oproti své předchůdkyni má Octavia Combi delší rozvor (2686 mm vs. 2578 mm). Elegantnější křivky zajistilo zkrácení předního převisu na 886 mm (Octavia II: 915 mm). Délka nového modelu je 4659 mm, což znamená, že třetí generace je o 90 mm delší než její předchůdkyně. Délkou i šířkou je kombi identické s liftbackem, výškou 1465 mm jej o 4 mm převyšuje.

BEZ KOMENTÁŘE: Škoda Octavia combi interiérVideo: Škoda Auto

Objem zavazadlového prostoru narostl o 5 litrů na nynějších 610 litrů, což je v segmentu nižší střední třídy rekordní hodnota. Po sklopení zadních opěradel vzroste objem na 1740 litrů (dosud 1655 l).

V loňském roce byla v Evropě Octavia Combi nejprodávanějším automobilem s karosérií typu kombi.

BEZ KOMENTÁŘE: Škoda Octavia combi 4x4Video: Škoda Auto

Reklama

Související témata:

Související články

Škoda ukázala novou Octavii Combi

Mladoboleslavská automobilka ukázala druhou karosářskou variantu třetí generace svého stěžejního modelu. Obě verze octavie se ve světové premiéře představí na...

Výběr článků

Načítám