Hlavní obsah

Škoda na moskevském autosalonu uvede pouze národní premiéry

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladoboleslavská automobilka uvede na srpnovém autosalonu v Moskvě pouze národní premiéry svých vozů, které jsou v prodeji již několik měsíců. Jde o modely Škoda Superb Combi, Fabia RS, faceliftované Fabie a závodního speciálu Fabia S2000.

Článek

Škoda Auto se účastní moskevského autosalonu, který se koná ve dnech 25. – 29. srpna 2010, ale neuvede zde žádnou novinku. Většina výrobců si totiž „schovává“ své největší trumfy na říjnový pařížský autosalon. Výjimkou je Ford, který v Moskvě ukáže nové Mondeo.

Během autosalonu si svou národní premiéru odbude Škoda Superb Combi, Fabia RS, faceliftovaná Fabia a závodní speciál Fabia S2000. Tedy samé známé modely, které už měsíce jezdí na silnicích.

Ke zhlédnutí bude v Moskvě také kompletní portfolio vozů vyráběné v ruském závodu v Kaluze. Továrna je společným projektem Škoda Auto a VW. Byla otevřena na konci roku 2007 a probíhá zde montáž některých modelů Škoda Auto.

Škoda zatím nezveřejnila, jaký model ukáže na pařížském autosalonu. Podle spekulací to bude buď koncept malého auta do města odvozeného od Volkswagenu Up!, "očesaná" verze Octavie coby nástupce řady Octavia Tour nebo ekologická varianta Octavie.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Škoda Fabia RS

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám