Hlavní obsah

Škoda má v Dubaji svůj největší showroom na světě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prodejny aut v Česku běžně ukážou na ploše deset, patnáct, někdy dvacet aut. Největší prodejna Škody, kterou automobilka otevřela v Dubaji, pojme aut 40. Na skutečně největší dealerství na světě však ani zdaleka nemá.

Foto: Škoda

Největší dealerství Škody v Dubaji

Článek

Nějaká prodejna musí být vždycky největší, pokud nemáte všechny jako přes kopírák. Škoda svou novou největší prodejnu otevřela v těchto dnech, ovšem nikoliv v Mladé Boleslavi, nýbrž v Dubaji.

Na plochu 1200 metrů čtverečních se vejde 40 aut, prostor pro osobní jednání zákazníků s prodejci a také digitální technologie, ovšem blíže neupřesněné. Je to třetí showroom Škody ve Spojených arabských emirátech, kde značka prodává scalu, kamiq, karoq, kodiaq, octavii a superb.

Foto: Škoda

Škoda Kamiq se ve Spojených arabských emirátech prodává od konce loňského roku.

Na největší dealerství aut na světě nicméně tato prodejna nemá. Tím je Longo Toyota v Kalifornii. Zabírá pozemkovou plochu 200 tisíc metrů čtverečních, kam se ovšem počítají i parkoviště a servis, který obslouží 120 aut najednou.

Starší fotografie ukazuje malou část prodejny Longo Toyota v kalifornském El Monte.

Pro své zaměstnance má posilovnu s trenérem zaměstnaným na plný úvazek, restauraci Subway, kavárnu Starbucks. Jen ono samo prodá 25-30 tisíc aut ročně.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám