Hlavní obsah

Škoda Kushaq dostala sportovně střiženou verzi Monte Carlo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Škoda Kushaq dostala edici Monte Carlo jako druhý indický model. Úpravy jsou jen vizuální, takže pod kapotou zákazníci najdou zážehový tříválec i čtyřválec. S prodejem na českém trhu nelze počítat.

Foto: Škoda

Škoda Kushaq Monte Carlo

Článek

Nejen v Evropě Škoda svým modelům dopřává sportovně laděné verze Monte Carlo, jak ukazují obrázky modelu Kushaq právě v takovémto hávu.

Škoda představuje Kushaq, indický crossover má silnější klakson a nevadí mu kaluže

AutoMoto

Stejně jako v Evropě je ovšem verze Monte Carlo zaměřená na design zvenčí a zevnitř, nikoliv použitou techniku. To znamená, že pod kapotou najdou zákazníci zážehový tříválec 1,0 a čtyřválec 1,5.

Oba motory jsou k mání s manuálním nebo automatickým řazením, menší motor nově dostal technologii start-stop, větší zase červeně lakované brzdové třmeny.

Foto: Škoda

Škoda Kushaq Monte Carlo

Tedy, zvenčí vidíme černý rámeček přední masky a další detaily, např. logo Monte Carlo na falešných výdeších za předními koly. Vzadu přibyl spoiler a standardní výbavou je střešní okno.

Interiér dostal spoustu červených detailů na palubní desce, dveřích a čalounění sedadel. Červená barva se objevila také v obou displejích -  centrálním i na tom, který funguje jako přístrojový štít.

Foto: Škoda

Škoda Kushaq Monte Carlo

Vůz je k mání v červené nebo bílé barvě s kontrastním lakováním části střechy. A samozřejmě, s importem do Česka nelze počítat, kushaq je model vyhrazený indickému trhu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám