Hlavní obsah

Seat León Cupra podle Shakiry

Známá zpěvačka Shakira má svou vlastní nadaci Pies Descalzos, která pomáhá chudým kolumbijským dětem. V rámci podpory nadace uskuteční Shakira deset koncertů a na posledním z nich bude vylosován jeden člověk, který získá Seat León Cupra ve speciální úpravě, kterou navrhovala sama Shakira.

Článek

Samozřejmě, že se nepustila do úprav motoru, podvozku a brzd - tam zůstalo vše při starém. [kompletní informace o voze] Její zájem se soustředil na vizáž.

Shakira sama vybírala barvu a použití materiálů v interiéru. Fialový lak se promítá i do interiéru, kde je použit na výplních dveří, přístrojové desce a třeba i řadicí páce. Na sedadlech je vyšito jednak jméno nadace, tak natištěn i otisk zpěvaččiny nohy. Ostatně tento prvek je na karoserii i v interiéru v několikerém zpodobnění na speciálních štítcích.

Pokud chcete vůz vyhrát, musíte prostřednictvím SMS zaslat alespoň jedno euro na určené číslo, nebo na speciálních stránkách věnovat nadaci jakoukoli jinou částku.

Kdo ale nechce čekat na to, zda se k němu štěstěna obrátí čelem, může si zajet do Španělska, kde se Seat León Cupra Pies Descalzos s výkonným motorem se 177 kW prodává za 27 300 eur (cca 768 tis. Kč).

Reklama

Související témata:

Související články

Seat León Cupra: El Toro

V pondělí jsme slíbili, že v úterý přineseme zprávu o nejvýkonnějším voze z řady Seat León, který má tradiční označení Cupra. Slib plníme a tohoto španělského...

Výběr článků

Načítám