Hlavní obsah

Řidiče štvalo pípání, po úpravě mu místo toho auto přehraje oblíbené hity

Novinky, laz

Řidič-kutil ve svém Subaru Impreza nahradil otravné pípání za hudbu. Pokud nechá klíče v zapalování, spustí se mu třeba slavná píseň Africa od Toto. A to dokáže den zpříjemnit určitě více.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Už je tomu bohužel docela dávno, kdy si řidič nemusel připadat jako nesvéprávný, protože jej auto neupozorňovalo na leccos. Když se k tomu přidají akustické signály, například o klíčích v zapalování, dokáže to být hodně otravné.

Neznámý kutil ze Seattlu se pochlubil vychytávkou, která to řeší. Do elektroinstalace vedle volantu umístil modul, který pípání nahradí libovolným starým hitem nahraným na paměťové kartě. Díky tomu lze hudbu měnit dle nálady, k čemuž slouží i krabička umístěná v přihrádce spolujezdce.

Rolls-Royce vytvořil až absurdně věrnou miniaturu Cullinanu, ruční práce zabere 450 hodin

AutoMoto

Když tak nyní otevře dveře, možná i rád nechá klíče na chvíli v zapalování. Sám přiznává, že se nechal inspirovat podobným kouskem, který na internetu koloval před dvěma lety. Stejný hit tehdy hrálo Volvo 240. Uživatel vystupující pod jménem Chris Ng tehdy dokonce založil startovací kampaň, díky které mohl ostatním majitelům těchto hranatých vozů připravit podobnou krabičku. 309 lidí mu přispělo 11 484 dolarů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám