Hlavní obsah

První video nového Volkswagenu T-Roc prozrazuje detaily designu

Už odpočítáváme jen poslední dny do prezentace nového malého SUV od Volkswagenu s názvem T-Roc. První video ukazuje malé detaily.

Nový Volkswagen T-Roc ukazuje drobné detaily svého designuVideo: Volkswagen

 
Článek

Premiéra tohoto vozu proběhne 23. srpna. Představí se zcela nový vůz, který velikostně zapadne pod model Tiguan a bude určen hlavně pro mladé, kteří chtějí Volkswagen trochu veselejší, než jsou všechny současné koncernové vozy. Je určen pro ty, kteří si třeba chtějí auto víc poskládat podle svého, takže VW nabídne velkou škálu barev, kol, doplňků… Prostě to, co dnes vyhrává třeba u koncernu PSA, kde se tento přístup dost osvědčil.

První video je malá upoutávka na designové prvky vozu. Vidíme tu nejvíc zadní C-sloupek, který je shora rámovaný stříbrnou lištou. Vidět je i odlišné lakování střechy a pontonu karoserie. Nebo přední světla opět rámovaná chromovanou linkou, která je i součástí masky chladiče. Vše v ostrých linkách.

Vůz samozřejmě dostane všechno, co dnes mají jiné řady, takže se tu dočkáme třeba digitálních přístrojů za volantem, dvouspojkové převodovky DSG a klasických čtyřválcových agregátů. Patrně tou nejdůležitější verzí bude nový 1.5 TSI. Později by měla přibýt dokonce varianta R s 228 kW a také mild hybridní verze s 48voltovým systémem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám