Hlavní obsah

Porsche Inter Auto se stalo dovozcem Bentley do ČR

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Porsche Inter Auto se stala dalším zastoupením luxusní značky Bentley na českém trhu. Zároveň bude autorizovaným servisem Bentley pro ČR. Dosud tuto luxusní značku v Česku prodávala společnost Auto Exner.

Článek

Porsche Inter Auto CZ je největším prodejcem nových vozů v zemi, nabízí značky Škoda, Audi, VW, Seat a Porsche. Od příštího roku mateřská Porsche Salzburg převezme i import koncernových značek do ČR.

"Naším cílem je etablovat Bentley na českém trhu a zvýšit počet zákazníků. Ročně chceme prodat 20 až 25 vozů, očekáváme zájem zejména o model Continental GT. Už nyní registrujeme na vozy značky Bentley několik závazných objednávek," uvedla manažerka komunikace Porsche Anna Gruberová.

Prodej a servis modelů Bentley bude v prostorách Porsche Praha Smíchov. V nabídce budou i ojeté vozy této značky.

Bentley patří od roku 1998 do koncernu Volkswagen AG. Bentley v současné době nabízí modelové řady Continental a Mulsanne. V roce 2010 se v Česku prodalo 15 vozů, v letošním roce jich bylo 25.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám